Μποροβήλος: “Το ποδόσφαιρο έχει αποδείξει ότι σέβεται το πρωτόκολλο”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος, στις δηλώσεις του μετά τη συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, στάθηκε στο γεγονός πως στα γήπεδα πλέον μπαίνουν μόνο εμβολιασμένοι.

Ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος, μετά το πέρας της συνάντησης που είχε με τον Υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, για τα μέτρα στα γήπεδα στάθηκε στην εποικοδομητική συζήτηση που έγινε και υποστήριξε πως στα γήπεδα μπαίνουν μόνο εμβολιασμένοι ενώ αναφέρθηκε στο γεγονός πως οι φίλαθλοι εμβολιάστηκαν για να κλείσουν εισιτήρια διαρκείας.

Χαρακτηριστικά είπε στην τοποθέτηση του:

“Ο κ. Πλεύρης δέχτηκε να έχουμε αυτή συνάντηση προκειμένου να δούμε το πρόβλημα που ανέκυψε με την παρουσία του 10% και των 1000 φιλάθλων σε πλαφόν. Έγινε μία εποικοδομητική συζήτηση. Το ποδόσφαιρο έχει αποδείξει ότι σέβεται το πρωτόκολλο και πρέπει να γνωρίζουν όσοι δεν το γνωρίζουν, ότι στα γήπεδα πλέον εισέρχονται μόνο εμβολιασμένοι. Το πρώτο που μας ενδιαφέρει κι εμάς είναι η ανθρώπινη υγεία.

Το έχουμε αποδείξει στα δύο χρόνια που υπάρχει η πανδημία, αλλά αντικειμενικά αντιμετωπίζονται και προβλήματα από τους φιλάθλους μας οι οποίοι εμβολιάστηκαν και νόμιμα έκλεισαν τα εισιτήρια διαρκείας για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Συνεκτιμούμε την κατάσταση λοιπόν, την πορεία της πανδημίας αλλά και το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, το επόμενο 15ημερο θα είμαστε σε στενή επαφή προκειμένου να δούμε σε τι πλαίσιο θα κινηθούμε έτσι ώστε να ξεπεραστούν αυτά τα πραγματικά αλληλοσυγκρουόμενα προβλήματα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook