Νέα σενάρια για Μάντζιο και Ατρόμητο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Νέα σενάρια κάνουν την επανεμφάνιση τους καθώς σύμφωνα με ραδιοφωνικό σταθμό της πρωτεύουσας ο Βαγγέλης Μάντζιος βρίσκεται στο στόχαστρο του Ατρομήτου. 

Μετά το ενδιαφέρον του Ατρομήτου για το Παπουλή στην επιφάνεια σύμφωνα με τον Sentra fm επανέρχεται το ενδιαφέρον των “κυανόλευκων” για τον Βαγγέλη Μάντζιο. Η ομάδα του Περιστερίου βρίσκεται σε αναζήτηση φορ καθώς το καλοκαίρι λήγει ο δανεισμός του Μήτρογλου και ο Μάντζιος σύμφωνα με τον σταθμό προορίζεται για αντικαταστάτης του.

Μάλιστα το ενδιαφέρον για τον επιθετικό του ΟΦΗ έχει προχωρήσει καθώς όπως λέγεται, πληροφορίες από την πιάτσα των ατζέντηδων αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της Περιστεριώτικης ΠΑΕ έχουν ήδη προχωρήσει στις πρώτες επαφές με τον επιθετικό του ΟΦΗ.

Εμείς να υπενθυμίσουμε απλά όσα είπε ο Μάντζιος σε δηλώσεις τους μόλις την Τρίτη…

Πριν λίγες ημέρες είχα μία πρόταση από τη Ρωσία, αλλά δεν πήγα. Είμαι παιδί που δεν είμαι κολλημένος με τα χρήματα. Δε νομίζω ότι θα παίξω μέχρι τα 35-36… Με τόσα που βλέπω ότι γίνονται που να φτάσω έως τα 35; Θέλω να περνάω καλά εκεί που είμαι″ είπε χαρακτηριστικά ο Μάντζιος που εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνίζεται με την φανέλα του ΟΦΗ και τα επόμενα χρόνια… “Θέλω πλέον να κάνω ένα τριετές συμβόλαιο, να χαλαρώσω και να ηρεμήσω. Τόσα χρόνια έχω ταλαιπωρηθεί πολύ. Στον ΟΦΗ έχω υπογράψει για ένα χρόνο. Θέλω να βοηθήσω τον εαυτό μου και την ομάδα που θα με εμπιστευτεί. Προτεραιότητά μου είναι το εξωτερικό. Όχι τα χρήματα. Η ομάδα και η κατάσταση που θα βρω εκεί. Αν με τον ΟΦΗ τα βρίσκαμε οικονομικά, όχι σε τίποτα τρελά επίπεδα, δε θα είχα κανένα πρόβημα να μείνω στην Κρήτη και να υλοποιήσω το όνειρό μου στην Κρήτη. Περνάω πολύ καλά εκεί”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook