Οικονόμου: «Εστίες μεταδοτικότητας τα γήπεδα»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Εστίες μεταδοτικότητας του κορωνοϊού χαρακτήρισε τα γήπεδα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο Γιάννης Οικονόμου μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ τοποθετήθηκε και για το μέτρο του 10% και το πλαφόν των 1000 φιλάθλων στα γήπεδα. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι τα γήπεδα είναι εστίες μεταδοτικότητας του ιού ενώ σημείωσε ότι πρόκειται για μέτρο με περιορισμένο ορίζοντα.

«Έχουν αποφασιστεί συγκεκριμένα πράγματα για τα γήπεδα. Τα γήπεδα είναι χώροι που συχνάζουν άνθρωποι που είναι ευάλωτοι στη μετάλλαξη Όμικρον. Είναι εστίες μεταδοτικότητας. Δεν είναι μόνο από την Ελλάδα που το βλέπουμε αυτό. Το βλέπουμε και στο εξωτερικό και εν πάσει περιπτώση είναι ένα μέτρο που έχει έναν περιορισμένο ορίζοντα.

Αντιλαμβάνομαι και τις ομάδες με την ενδεχόμενη απώλεια εσόδων που θα έχουν και τον κόσμο που θέλει να παρακολουθεί την αγαπημένη του ομάδα στο γήπεδο. Είμαστε σε μία φάση θα πρέπει να πάμε σε κάποιους περιορισμούς» σημείωσε ο Γιάννης Οικονόμου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Παράλληλα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέκλεισε την αλλαγή του μέτρου για τις επόμενες 15 ημέρες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook