ΟΦΗ για Γαγιέγος: “Όλες οι προτάσεις έχουν απορριφθεί, υπολογίζεται κανονικά”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως τονίζουν στην ΠΑΕ ο Φελίπε Γαγιέγος επιθυμεί να γυρίσει στην Χιλή για οικογενειακούς λόγους ενώ μέχρι σήμερα έχουν φτάσει προτάσεις που έχουν απορριφθεί καθώς τα οικονομικά δεδομένα είναι μακριά από τα “θέλω” του ΟΦΗ.

Επιβεβαιώνεται πλήρως το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Gentikoule για τις εξελίξεις στην υπόθεση του Φελίπε Γαγιέγος με τον Χιλιανό να έχει φέρει προτάσεις από ομάδες της Χιλής που ωστόσο έχουν απορριφθεί όλες καθώς δεν έχουν ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του ΟΦΗ. Αυτό βέβαια ισχύει μέχρι σήμερα καθώς όπως γνωρίζουμε όλοι, αυτό είναι κάτι που αλλάζει από μέρα σε μέρα και ειδικά όταν βρισκόμαστε εν μέσω της μεταγραφικής περιόδου.

Στον ΟΦΗ τονίζουν πως από την στιγμή που έχουν απορριφθεί όλες οι προτάσεις που έχουν έρθει για την απόκτηση του Φελίπε Γαγιέγος ο Χιλιανός μέσος υπολογίζεται κανονικά από τον Νίκο Νιόπλια. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Χιλιανός μέσος βρίσκεται στο Ηράκλειο, παρότι την Τρίτη δεν προπονήθηκε, και εάν δεν προκύψει πρόταση μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα τότε υπολογίζεται από τον Νίκο Νιόπλια ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook