Υποθέση Γαγιέγος: Ο ΟΦΗ δεν κάνει πίσω ούτε χιλιοστό

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί ο Χιλιανός να έχει ζητήσει να αποχωρήσει από την Κρήτη επικαλούμενος την επιθυμία της συζύγου του όμως την ίδια ώρα στον ΟΦΗ δεν συζητούν καν τέτοιο ενδεχόμενο.

Το Gentikoule ήταν το πρώτο Μέσο που αποκάλυψε, την προηγούμενη Πέμπτη, την επιθυμία του Γαγιέγος να αποχωρήσει από την Ελλάδα ωστόσο μέχρι σήμερα τα δεδομένα δεν έχουν αλλάξει.

Μάλιστα οι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως ανάλογο επεισόδιο, με αυτό που σημειώθηκε ανήμερα του αγώνα με τον Άρη, σημειώθηκε και την περασμένη Δευτέρα όταν και ο ΟΦΗ αγωνιζόταν στο Μαρούσι κόντρα στην ΑΕΚ όπου ο Φελίπε Γαγιέγος εξέφρασε ξανά την επιθυμία να μην παίξει. Στον ΟΦΗ δεν συζήτησαν καν αυτό το ενδεχόμενο και το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως ο Χιλιανός μέσος όχι μόνο έπαιξε κόντρα στην ΑΕΚ αλλά ήταν και από τους καλύτερους παίκτες στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ βγάζοντας την ασίστ για το γκολ του Καμάου.

Το ζήτημα ωστόσο είναι πως ο Φελίπε Γαγιέγος, επικαλούμενος την επιθυμία της συζύγου του να επιστρέψει στην Χιλή, εμφανίζεται ανυποχώρητος στο αίτημα του να αποχωρήσει από τον ΟΦΗ ωστόσο τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα (κυρίως για τον παίκτη) αφού όπως έγραψε και το Gentikoule στο συμβόλαιο του – που εκπνέει το καλοκαίρι του 2023 – υπάρχει ρήτρα ύψους 600.000 ευρώ. Κατά συνέπεια όσο και αν επιμένει ο Φελίπε Γαγιέγος εάν δεν έρθει επίσημη πρόταση στον ΟΦΗ, η ΠΑΕ δεν πρόκειται να συναινέσει σε οποιοδήποτε αίτημα του.

Όσο και αν ο ίδιος αυτό που λέει στο περιβάλλον του είναι πως το πρόβλημα είναι πραγματικό και παρότι ο ίδιος θέλει να συνεχίσει στον ΟΦΗ, η επιμονή της γυναίκας του είναι εκείνη που δεν του επιτρέπει να παραμείνει στο Ηράκλειο. Βέβαια και από την πλευρά τους στον ΟΦΗ δεν πρόκειται να κάνουν πίσω, όπως είναι απολύτως κατανοητό, καθώς πρόκειται για έναν κομβικό ποδοσφαιριστή που αναμφίβολα είναι ένας εκ των πολυτιμότερων του πρώτου γύρου και το κενό του είναι δυσαναπλήρωτο. Το ζήτημα πάντως παραμένει ανοικτό, εκτίμηση για το τι τελικώς θα συμβεί δεν μπορεί να γίνει από κανέναν και δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα, ακόμα και η παραμονή του Χιλιανού στο ρόστερ του ΟΦΗ (τουλάχιστον) μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook