Ο μεγάλος Γκλεν Στρόμπεργκ αποθεώνει την ομαδάρα του ΟΦΗ: “Εντυπωσιακή η δυναμική του ΟΦΗ, θα είχε πάει μακριά”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τεράστιος Σουηδός επιθετικός Γκλεν Στρόμπεργκ μίλησε στο bnsports.gr και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο και μιλάει για τις μάχες του ΟΦΗ με την Αταλάντα αποθεώνοντας την ομαδάρα του Ευγένιου Γκέραρντ.

Αρχικά, είπε«Ήταν δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια και είχα εντυπωσιαστεί από την δυναμική που είχε ο ΟΦΗ. Ήταν άξιος αντίπαλος, ενώ το γεγονός, πως το παιχνίδι έγινε στην Θεσσαλονίκη, έπαιξε ρόλο για να μην επιτευχθούν άλλα γκολ, αφού θεωρώ, ότι αν παίζαμε στην Κρήτη, θα ήταν πιο δύσκολη η κατάσταση»

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο αν ο ΟΦΗ θα μπορούσε να πάει μακριά, αναφέροντας«Και βέβαια θα μπορούσε. Αν πέρναγε από την Αταλάντα θα μπορούσε κάλλιστα να πάει πολύ μακριά στη διοργάνωση καθώς διέθετε την ποιότητα και την δυναμική»

Τέλος, αναφέρθηκε στο που κρίθηκε η πρόκριση του ιταλικού συλλόγου, όπου παραδέχθηκε πως: «Θεωρώ πως είμασταν αρκετά τυχεροί που προκριθήκαμε. Ειδικά στη ρεβάνς, σταθήκαμε τυχεροί που πετύχαμε δύο γκολ και γυρίσαμε το σκορ του πρώτου αγώνα, το οποίο ξαναλέω, πως θα ήταν μεγαλύτερο αν παίζαμε στην Κρήτη. Η δυναμική του ΟΦΗ ήταν εντυπωσιακή»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook