Όλο το βάρος στις προσφυγές

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ έχουν ρίξει όλο το βάρος στο θέμα των προσφυγών ενώ μάλιστα στην Δ.Ε. της ΠΑΕ γίνονται και σκέψεις ώστε να προσληφθεί ένας νομικός που θα ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με τα θέματα των προσφυγών.

Οι τακτοποίηση των 23 προσφυγών είναι σε προτεραιότητα στον ΟΦΗ και κυρίως αυτές των Γκέρμπερ, Μάουρερ, Μπερτίν και Μπαρκαουάν οι οποίες βρίσκονται και στα Ευρωπαϊκά όργανα ώστε ο ΟΦΗ να μην αντιμετωπίσει κυρώσεις. Στην ομάδα βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με τους δικηγόρους των παικτών και οι εξελίξεις με τους πρώην ποδοσφαιριστές δείχνουν να βαδίζουν σε καλό δρόμο, ενώ στον ΟΦΗ θα προσπαθήσουν να μεταπίσουν τον Μάουρερ ο οποίος αποδεικνύεται σκληρός διαπραγματευτής.

Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν σε πρώτο πλάνο της τακτοποίηση των προσφυγών και ένα θέμα που απασχολεί την Δ.Ε. της ΠΑΕ ΟΦΗ είναι να υπάρχει ένας άνθρωπος που θα ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με τα θέματα των προσφυγών. Πάνω σε αυτό το θέμα δεν αποκλείεται να έχουμε στην ΠΑΕ την πρόσληψη ενός νομικού ο οποίος θα είναι υπάλληλος της ΠΑΕ ΟΦΗ και θα ασχολείται καθημερινά με τις νομικές υποθέσεις και τις προσφυγές καθώς εντοπίζονται κάποιες αδυναμίες στην επικοινωνία και την αμεσότητα με τους νομικούς που έχει ο ΟΦΗ στην Αθήνα (Μανταδάκης-Φωτάκης), οι οποίοι πάντως  έχουν παίξει σημαντικό ρόλο μέχρι σήμερα σε διάφορες υποθέσεις του ΟΦΗ όπως στο θέμα της αδειοδότησης και μάλιστα αφιλοκερδώς.

Μάλιστα το θέμα να προσληφθεί ένας δικηγόρος συζητήθηκε και στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου όπου έγινε αντιληπτή  η ανάγκη ύπαρξης ενός προσώπου που θα βρίσκεται καθημερινά στα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ, θα ασχολείται αποκλειστικά με τις προσφυγές και θα συντονίζει τις νομικές ενέργειες με τους υπόλοιπους (Μανταδάκης, Μιχαλόπουλος, Φωτάκης). Οριστική απόφαση αναμένεται να παρθεί τις προσεχείς ημέρες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook