Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα οι εξελίξεις με Γαγιέγος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Όπως αποκάλυψε το Gentikoule, ο Φελίπε Γαγιέγος έχει ζητήσει να επιστρέψει στην Χιλή επικαλούμενος οικογενειακό πρόβλημα.

Λίγες ώρες μετά από το παιχνίδι με τον Άρη για το Κύπελλο, το Gentikoule σας ενημέρωσε για την επιθυμία του Φελίπε Γαγιέγος να επιστρέψει στην Χιλή λόγω της εγκυμοσύνης της συζύγου του. Πιο συγκεκριμένα, ο Χιλιανός μέσος του ΟΦΗ έχει ζητήσει να αποχωρήσει από την ομάδα λόγω του συγκεκριμένου οικογενειακού ζητήματος που έχει προκύψει και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν οι εξελίξεις.

Θυμίζουμε όμως ότι το θέμα της αποχώρησης του Γαγιέγος από τον ΟΦΗ δεν είναι απλό, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2024, του οποίου το buy out, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες ξεπερνάει τις 500.000 ευρώ. Αυτό σημαίνει πως για να αποχωρήσει, ο Γαγιέγος θα πρέπει να φέρει κάποια πρόταση που να ικανοποιεί τον ΟΦΗ ή να καλύπτει την σχετική ρήτρα.

Σε κάθε περίπτωση όμως, η πιθανή αποχώρηση του Χιλιανού, που είναι σίγουρα ανάμεσα στους κορυφαίους παίκτες της ομάδας τη φετινή σεζόν, αποτελεί ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα για τους ανθρώπους του ΟΦΗ, που θα κληθούν να τον αντικαταστήσουν με γρήγορες και έξυπνες κινήσεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook