Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – Άρης

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδος.

Sdna.gr: “Ο Μεγιάδο… άνοιξε τον δρόμο με εγκληματική ενέργεια-αποβολή και ο Άρης πήρε το δώρο Χριστουγέννων και το μετέτρεψε σε άνετη νίκη πρόκριση με 0-2 στην 8άδα του Κυπέλλου”.

To10.gr: “Ιδανικά ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο 2021 ο Άρης, καθώς μετά τη νίκη του επί του Ιωνικού για το πρωτάθλημα, επικράτησε εύκολα με 1-0 και επί του ΟΦΗ στην Κρήτη και πέρασε στα προημιτελικά του κυπέλλου”.

Sport24.gr: “Ο Άρης προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς ντούμπλαρε τις νίκες του κόντρα στον ΟΦΗ, επικρατώντας στο Γεντί Κουλέ με 2-0. Ο Μπρούνο Γκάμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 49′ και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά με ψύχραιμο πλασέ στο 81ο λεπτό”

Gazzeta.gr: “Το 3-1 του πρώτου ματς είχε τον Άρη ως ξεκάθαρο φαβορί πρόκρισης κι αυτό επιβεβαιώθηκε στη ρεβάνς του «Γεντί Κουλέ» όπου πήρε την πρόκριση με 2η νίκη μετά το 2-0 (Γκάμα, Καμαρά) επί του ΟΦΗ! Ένα ημίχρονο με δέκα έπαιζαν οι Κρητικοί λόγω αποβολής του Μεγιάδο”.

Sport-fm.gr: “Με δύο νίκες και συνολικό σκορ 5-1, ο Άρης άφησε εκτός Κυπέλλου τον ΟΦΗ, του οποίου επιβλήθηκε 2-0 στο Ηράκλειο περνώντας στα προημιτελικά. Γκάμα και Καμαρά πέτυχαν τα γκολ των «κίτρινων», με τους Κρητικούς να παίζουν με δέκα στο δεύτερο 45λεπτο λόγω αποβολής του Μεγιάδο στο 44′”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook