Έκοψε την όρεξη ο Παπουλής στους “επίδοξους μνηστήρες” και δείχνει ότι γουστάρει τον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την ενόχληση του και την δυσαρέσκεια του για τα σενάρια περί… μετακόμισης του στο Περιστέρι εξέφρασε ο Φώτης Παπουλής με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ. “Τον πρώτο λόγο είχε και θα έχει ο ΟΦΗ” τόνισε ο Φώταρος!

Μάλιστα, ο 27χρονος δεξιός εξτρέμ του ΟΦΗ τόνισε ότι η Κρητική ομάδα αποτελεί την ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ του για να συνεχίσει την καριέρα του και τα επόμενα χρόνια. “Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η ομάδα μου και πως θα την βοηθήσω να υλοποιήσει τους στόχους της. Οσον αφορά το θέμα της μεταγραφολογίας που έχουν αναφέρει σήμερα δεν με απασχολεί. Με την ευκαιρία θέλω να κάνω γνωστό ότι περνάω πολύ καλά στον ΟΦΗ και φυσικά νοιώθω πολύ όμορφα. Η ομάδα μου έχει το πρώτο λόγο όταν θα λήξει το συμβόλαιο μου.Ο ΟΦΗ είναι η προτεραιότητα μου” ήταν τα λόγια του Παπουλή στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ χαρακτηρίζει “στημένη μεταγραφολογία” τα δημοσιεύματα περί μετακόμισης του στστον Ατρόμητο ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έδωσε σύνθημα νίκης για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: “Είναι ένα  δύσκολο παιχνίδι. Όμως ο στόχος της ομάδας μας είναι η νίκη. Χρειάζεται υπομονή, επιμονή και πολύ καλή συγκέντρωση από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Αυτό που περιμένουμε όλοι οι παίκτες είναι να γεμίσει ο κόσμος το γήπεδο μας το Σάββατο και να είναι κοντά μας όπως γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα. Ολοι οι παίκτες θέλουμε να τους κάνουμε ξανά χαρούμενους.”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook