Βόμβα από Ισπανία: “Ο ΟΦΗ ρώτησε την Βαλένθια για τον Μανού Βαγιέχο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ιστοσελίδα eldesmarque.com αποκαλύπτει πως ο ΟΦΗ ρώτησε την Βαλένθια για να μάθει το στάτους απόκτησης του 24χρονου επιθετικού που αγωνίζεται στις “νυχτερίδες”.

Μεταγραφικό σενάριο από την Ισπανία εμπλέκει τον ΟΦΗ στο παιχνίδι απόκτησης του 24χρονου επιθετικού που αγωνίζεται στην Βαλένθια και η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 6 εκ. ευρώ. Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα της ιστοσελίδας eldesmarque.com αναφέρει πως για την απόκτηση του Βαγιέχο ενδιαφέρεται η Κάντιθ, από την οποία έφυγε για την Βαλένθια το καλοκαίρι του 2019, και μεταξύ των ανταγωνιστών του είναι ο ΟΦΗ και η Ναντ από την Γαλλία.

“Υπάρχουν αρκετοί σύλλογοι που έχουν ρωτήσει για την Μανού Βαγιέχο, τόσο στην Ισπανία όσο και στο εξωτερικό. Ο ΟΦΗ και η γαλλική Ναντ έχουν συγκεντρώσει στοιχεία για το στάτους του Βαγιέχο ώστε να φύγει από την Βαλένθια στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου” αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας.

Παρακάτω το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ενδιαφέρον για την απόκτηση του 24χρονου Ισπανού έχουν εκδηλώσει η Μαγιόρκα με την Χετάφε με την Καντίθ ωστόσο η Κάντιθ, από όπου προέρχεται και το τοπικό δημοσίευμα, είναι η ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα.

Ο Βαγιέχο έχει αγωνιστεί φέτος μόλις 81 λεπτά με την Βαλένθια στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και θέλει και ο ίδιος να φύγει προκειμένου να πάει σε ομάδα που θα πάρει χρόνο συμμετοχής – όπως αναφέρει και το σχετικό δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας.

Ο Μανού Βαγιέχο είναι 24 χρονών (14/2/1997) και η κύρια θέση του είναι αυτή του επιθετικού ενώ αγωνίζεται και στα δύο άκρα της επίθεσης, με την μεταγραφή του από την Κάντιθ στην Βαλένθια το καλοκαίρι του 2019 να κοστίζει 5,5 εκ. ευρώ.

Σίγουρα πρόκειται για ένα σενάριο που φαντάζει αρκετά δύσκολο δεδομένου του στάτους του Ισπανού μεσοεπιθετικού που αποτελεί έναν παίκτη με πολύ ψηλό κασέ για τα ελληνικά δεδομένα ενώ στο παιχνίδι της απόκτησης του έχουν μπει και ομάδες που αγωνίζονται στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook