ΟΦΗ: Μια πραγματική ΟΜΑΔΑ με 10 διαφορετικούς σκόρερ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα με όλη την σημασία της λέξης και αυτό αποτυπώνεται πλήρως από το γεγονός πως η έλλειψη των γκολ από την θέση των επιθετικών καλύπτεται από την συνολική λειτουργία του γκρουπ που έχει 10 διαφορετικούς σκόρερ στο πρωτάθλημα.

Αρκετή κουβέντα, όχι άδικα, έχει γίνει μέχρι τώρα για την έλλειψη των γκολ από τους επιθετικούς του ΟΦΗ ωστόσο αυτή η απουσία – με εξαίρεση τα δύο γκολ του Ντουρμισάι – τερμάτων καλύπτεται πλήρως από την συνολική λειτουργία της ομάδας που μετά από 14 αγωνιστικές έχει πετύχει 17 γκολ συνολικά και είναι η έκτη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Το ένα βέβαια στοιχείο δεν αναιρεί το άλλο, όπως και το γεγονός ότι ο Νίκος Νιόπλιας έχει βρει γκολ από 10 διαφορετικούς ποδοσφαιριστές του αναδεικνύοντας την πραγματική έννοια του γκρουπ.

Μετά από 14 αγωνιστικές ο ΟΦΗ έχει πετύχει 17 γκολ με 10 διαφορετικούς σκόρερ – δείγμα του επιθετικού πλουραλισμού του γκρουπ του Νίκου Νιόπλια σε ολόκληρο το πρωτάθλημα που βρίσκει γκολ σε αντιδιαστολή με την λειψυδρία που παρατηρείται από τους επιθετικούς του. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως ο Ολυμπιακός που έχει την δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 9 διαφορετικούς σκόρερ

Οι σκόρερ του ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα

Χουάν Νέιρα – 4 γκολ
Λάζαρος Λάμπρου – 2 γκολ
Φιορίν Ντουρμισάι – 2 γκολ
Γιον Τοράλ – 2 γκολ
Τριαντάφυλλος Πασαλίδης – 1 γκολ
Αντίλ Ναμπί – 1 γκολ
Μπρους Καμάου – 1 γκολ
Πραξιτέλης Βούρος – 1 γκολ
Απόστολος Διαμαντής – 1 γκολ
Φελίπε Γαγιέγος – 1 γκολ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook