Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΑΕΚ – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με την ΑΕΚ.

Sdna.gr: “Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ πριν το τέταρτο, ο ψυχωμένος ΟΦΗ με… μπαλοθιές των Λάμπρου και Καμάου πήρε τεράστια νίκη στο ΟΑΚΑ (1-2) και άφησε την ΑΕΚ στο -11 από τον Ολυμπιακό.”.

To10.gr: “Η χριστουγεννιάτικη… κατάρα συνεχίστηκε για την ΑΕΚ! Με τρομερή εμφάνιση, ο ΟΦΗ… άλωσε το Ολυμπιακό Στάδιο, επικρατώντας των «κιτρινόμαυρων» με 2-1. Στο -11 από τον Ολυμπιακό η Ένωση”

Sport24.gr: “Ο ΟΦΗ κέρδισε την ΑΕΚ και μάλιστα με ανατροπή μέσα στο ΟΑΚΑ με το τελικό 2-1 να δίνει στους φιλοξενούμενους την πρώτη τους νίκη επί της Ένωσης μετά από 20 χρόνια και την έστειλε στο -11 από την κορυφή.”.

Gazzeta.gr: “Με γκολ των Λάμπρου (23′), Καμάου (60′), ο ΟΦΗ ανέτρεψε το 1-0 του Βράνιες (14′), έμεινε αήττητος εκτός έδρας και φορτσάρει για εξάδα – Πολλές ευκαιρίες οι δυο αντίπαλοι, χαμένο πέναλτι ο Αμραμπατ στο 87′”.

Sport-fm.gr: “Ο ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκε τις κακές αμυντικές αντιδράσεις της ΑΕΚ και με «χρυσή» αλλαγή τον Καμάου πήρε σπουδαίο διπλό (1-2), με την «κατάρα» να συνεχίζεται για την «Ένωση». Χαμένο πέναλτι από Άμραμπατ.”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook