Τα πλάνα του Νιόπλια για το ματς του ΟΑΚΑ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Χωρίς ροτέισον και μεγάλες αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα πρόκειται να ξεκινήσει ο ΟΦΗ κόντρα στην ΑΕΚ.

Όπως αναμενόταν ο Νίκος Νιόπλιας άφησε στο Ηράκλειο τους Αποστόλη Διαμαντή και Χουάν Νέιρα έχοντας στο μυαλό του, να τους υπολογίζει για την μάχη του Κυπέλλου κόντρα στον Άρη την ερχόμενη Πέμπτη. Η απουσία των δύο ποδοσφαιριστών από την αποστολή δεν αποτελεί έκπληξη καθώς μπήκαν στις προπονήσεις μόλις πριν από λίγες ημέρες. Αλλά ακόμα και αν ο τεχνικός του ΟΦΗ τους έπαιρνε στην 20αδα του αγώνα του Ολυμπιακού Σταδίου δεν θα έπαιζαν αλλά θα προσέφεραν δύο έξτρα επιλογές για το παιχνίδι.

Όσον αφορά την ενδεκάδα του αγώνα με την ΑΕΚ δεν προβλέπονται εκπλήξεις με το Νίκο Νιόπλια να ακολουθεί την πεπατημένη ενώ παίζονται δύο θέσεις στην επιθετική τριάδα του 4-3-3 με το οποίο θα παραταχθεί ο ΟΦΗ. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ντέιβις Επασί ενώ δεν θα αλλάξει η τετράδα στην άμυνα που θα αποτελείται από τους Μπαλογιάννη, Μαρινάκη, Βούρο και Πασαλίδη.

Από εκεί και πέρα η τριάδα του κέντρου θα εξαρτηθεί από την απόφαση του Νίκου Νιόπλια για τον παίκτη που θα καταλήξει στο ένα από τα δύο άκρα της επίθεσης. Εάν ο Νιόπλιας αποφασίσει να βάλει σε θέση εξτρέμ τον Ντε Γκούζμαν τότε στον άξονα θα παίξουν οι Γαγιέγος, Μεγιάδα και Τοράλ ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα συμβεί το αντίθετο με τον Ισπανό να μετατίθεται στην επίθεση και τον Ολλανδό να επιστρέφει στα χαφ.

Τέλος φαίνεται πως παίζονται δύο θέσεις στην επίθεση, εκεί όπου σίγουρος είναι ο Λάζαρος Λάμπρου και από εκεί και πέρα οι υπόλοιπες θέσεις διεκδικούνται από Καστάνιος, Φαν Ντάινεν και Καμάου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook