Ο ΟΦΗ δέχθηκε για πρώτη φορά γκολ μετά το 75′ στη φετινή σεζόν!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για πρώτη φορά φέτος, ο ΟΦΗ μάζεψε την μπάλα από τα δίχτυα του μετά το 75ο λεπτό.

Κάτι το εντυπωσιακό παρατηρήθηκε στο χθεσινό (16/12) εντός έδρας ματς του ΟΦΗ με τον Άρη για το πρωτάθλημα, καθώς οι φιλοξενούμενοι έγιναν η πρώτη ομάδα που σκοράρει κατά του ΟΦΗ μετά το 75′ στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Άρης σκόραρε με την εύστοχη εκτέλεση του Μπρούνο Γκάμα στο 90′ και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Αυτό ήταν το πρώτο τέρμα που δέχεται ο ΟΦΗ στο τελευταίο τέταρτο του φετινού πρωταθλήματος, κάτι το οποίο είχε στερήσει αρκετούς βαθμούς τις περασμένες σεζόν από την ομάδα. Το γκολ από τον Άρη ήταν το 13ο που δέχεται σε 13 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της σεζόν 2021-22, καθώς θυμίζουμε ότι το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης έχει αναβληθεί.

Ο ΟΦΗ έχει σκοράρει τρία τέρματα μετά το 89ο λεπτό, ένα με την ΑΕΚ στην εντυπωσιακή ανατροπή – ισοπαλία με 3-3 στο “Γεντί Κουλέ”, ένα με τον ΠΑΟΚ στην επιστροφή του Ναμπί (μείωσε σε 3-1) και εκείνο της νίκης κόντρα στον Ιωνικό. Μέχρι πριν από το χθεσινό γκολ του Μπρούνο Γκάμα, ο ΟΦΗ είχε δεχθεί γκολ στο 71ο λεπτό από τον Αουγκούστο του ΠΑΟΚ, στην εντός έδρας ήττα με 3-1.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook