Η κίνηση ήθους του κόσμου με τον Εντιαγιέ και οι ασχήμιες του Δεληζήση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το standing ovation των φιλάθλων του ΟΦΗ από ολόκληρο το γήπεδο όταν ο χαφ του Άρη έγινε αλλαγή και οι ασχήμιες του Δεληζήση μετά το τέλος του αγώνα.

Για το κοινό του ΟΦΗ τα έχουμε γράψει αρκετές φορές αν και κάποιοι δεν θα μας θεωρήσουν αντικειμενικούς αλλά και το απόγευμα της Πέμπτης αποδείχθηκε το υψηλό επίπεδο των φιλάθλων του.

Σε μια κίνηση που βλέπουμε σπάνια στα ελληνικά γήπεδα και ειδικά σε μια αναμέτρηση όπως χθες που είχε μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και είχε τον χαρακτήρα του ντέρμπι. Συγκεκριμένα στο 19ο λεπτό όταν ο Εντιαγιέ έγινε αλλαγή από τον Μάντζιο και βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου, ο κόσμος του ΟΦΗ του επιφύλαξε μια αποθεωτική αποδοχή με ζεστό χειροκρότημα από όλους τους φιλάθλους τηρώντας μια μοναδική ενέργεια fair play αναγνωρίζοντας το πρόβλημα που αντιμετώπιζε φεύγοντας από το γήπεδο με δεμένο κεφάλι.

Και ενώ το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα, ήρθε η ώρα για την αποχώρηση των παικτών του Άρη προς τα αποδυτήρια. Σε ότι έχει να κάνει με τον Καμαρά, το Gentikoule κατέγραψε το ρεπορτάζ το βράδυ της Πέμπτης και πως ο Αφρικανός επιθετικός κατάφερε να ξεσηκώσει ακόμα και τον ήπιο Γιώργο Σαμαρά, ωστόσο είχε προηγηθεί ανάλογο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Δεληζήση. Ο αρχηγός του Άρη εμφανίστηκε σαν μαινόμενος ταύρος, ξεκίνησε να ανοίγει διάλογο με την εξέδρα και όσο και αν προσπάθησαν οι άνθρωποι του ΟΦΗ να τον οδηγήσουν στα αποδυτήρια εκείνος ήταν αδιάλλακτος.

Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε να αποχωρεί για τα αποδυτήρια έφτασε στο σημείο να βρίσει μέχρι και άνθρωπο της ΠΑΕ παρουσιάζοντας μια απαράδεκτη εικόνα επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Και αλλοίμονο αν σε κάθε παιχνίδι που ακούγονται ύβρεις από την εξέδρα, ο κάθε παίκτης που είναι επαγγελματίας φτάνει στο σημείο να ανοίγει διάλογο με τους οπαδούς. Δηλαδή ο Νιόπλιας τι έπρεπε να κάνει όταν στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, την ώρα μάλιστα που έκανε δηλώσεις στη Nova, περνούσαν από το μικρόφωνο όχι απλά ύβρεις αλλά κουβέντες και εκφράσεις που δεν λέγονται ούτε στον χειρότερο εχθρό σου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook