Ο Καμαρά, οι προκλήσεις και το επεισόδιο με τον Γιώργο Σαμαρά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ένταση μεγάλης κλίμακας επικράτησε μετά το τέλος του αγώνα με Καμαρά να επιστρέφει από τα αποδυτήρια, Δεληζήση και Μπεναλουάν να συμμετέχουν και τον πρώτο να επιτίθεται φραστικά στον Γιώργο Σαμαρά.

Πολύ μεγάλη ένταση επικράτησε μετά το τέλος του αγώνα μπροστά από την Θύρα 4 όταν δίχως κανέναν λόγο και ενώ οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είχαν αποχωρήσει για τα αποδυτήρια, όπως και ο Καμαρά ο τελευταίος επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο αφού είχε ανοίξει διάλογο με την εξέδρα όταν έγινε αλλαγή από τον Μάντζιο.

Προκλητικά ο επιθετικός του Άρη επέστρεψε από τα αποδυτήρια και πήγε ακριβώς μπροστά από την Θύρα 4 βγάζοντας την γλώσσα προς τους οπαδούς του ΟΦΗ εξαγριώνοντας τους.

Αμέσως κινήθηκε προς την πλευρά του ο Γιώργος Σαμαράς έχοντας πυροσβεστικό χαρακτήρα η παρέμβαση του με τον Καμαρά να επιτίθεται φραστικά προς τον αντιπρόεδρο του ΟΦΗ προκειμένου να προκαλέσει την αντίδραση του. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων η κατάσταση πήγε να ηρεμήσει ωστόσο δόθηκε συνέχεια από Μπεναλουάν και Δεληζήση με αποτέλεσμα να μπουν στην μέση και ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ προκειμένου να μην υπάρξει συνέχεια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook