Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – Άρη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Άρη.

Sdna.gr: “Ο ΟΦΗ είχε τη νίκη στα χέρια του, ο Άρης ισοφάρισε στο 90’ και το τελικό 1-1 βρίσκει και τις δυο ομάδες με δυο βαθμούς απώλεια στη μάχη για την είσοδο στην 6αδα.”.

To10.gr: “Ο Άρης ισοφάρισε (1-1) στο 90′ με πέναλτι του Γκάμα, που κέρδισε με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια ο Παραγουανός μεσοεπιθετικός και έμεινε ζωντανός στη μάχη των πλέι οφ.”

Sport24.gr: “Η ισοπαλία δεν άρεσε σε κανέναν. Ο ΟΦΗ αναδείχτηκε ισόπαλος με τον Άρη με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση της Κρήτης και τις δύο ομάδες να χάνουν την ευκαιρία να μπουν στην πρώτη πεντάδα. Καλύτεροι στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι, ισοφάρισαν στο 89′ οι φιλοξενούμενοι”.

Gazzeta.gr: “Ο Πασαλίδης έδωσε προβάδισμα στον ΟΦΗ από το 15′, αλλά ο Αρης με πέναλτι που κέρδισε ο Ιτούρμπε και εκτέλεσε εύστοχα ο Μπρούνο Γκάμα στο 90′, ισοφάρισε και έφυγε αλώβητος από το «Γεντί Κουλέ»”.

Sport-fm.gr: “Ισοπαλία με… δύο χαμένους για ΟΦΗ και Άρη! Ο ΟΦΗ προηγήθηκε με κεφαλιά του Πασαλίδη στο 15’, από λάθος έξοδο του Κουέστα, έκανε διαχείριση στη συνέχεια, αλλά ο Άρης -που «πέταξε» ένα ημίχρονο- «έκλεψε» τον βαθμό, με πέναλτι του Γκάμα στο 90′.”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook