Όχι ρε ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ κρατούσε μια μεγάλη και δίκαιη νίκη μέχρι το 89’ όμως ένα λάθος μαρκάρισμα έφερε το πέναλτι για το τελικό 1-1.

Aπόδοση | Πάνος Κατσαρός
Σχόλιο | Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Νιόπλιας ξεκίνησε τον ΟΦΗ με τον Επασί κάτω από τα δοκάρια, και τους Πασαλίδη, Μαρινάκη, Βούρο και Μπαλογιάννη στην άμυνα. Γαγιέγος και Μεγιάδο ξεκίνησαν στον άξονα, ενώ στην επίθεση βρέθηκαν οι Ντε Γκούζμαν,  Τοράλ, Λάμπρου και Καστάνιος.

Μετά από ένα πρώτο 15λεπτο όπου ο ΟΦΗ πίεσε τον Άρη και είχε σε αρκετά μεγάλο βαθμό την μπάλα στα πόδια του, ήρθε η φάση όπου άνοιξε το σκορ. Ο Λάμπρου εκτέλεσε φάουλ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή του Άρη, ο Βούρος πήρε την πρώτη κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε στον Πασαλίδη, ο οποίος επίσης με κεφαλιά σκόραρε σε κενή εστία με τον Κουέστα να έχει κάνει λάθος έξοδο.

Στην ίδια φάση ο Άρης αναγκάστηκε να κάνει την πρώτη του αναγκαστική αλλαγή, με τον Εντιαγέ να συγκρούεται με τον Πασαλίδη και μετά από λίγα λεπτά να γίνεται αλλαγή. Στη συνέχεια και μετά το γκολ του ΟΦΗ το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις, ήταν κυρίως ματς κέντρου με αρκετά φάουλ και τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πιέσουν.

Ο Άκης Μάντζιος έχασε στο 39’ και τον Ματέο Γκαρσία με πρόβλημα στους προσαγωγούς και ο Άρης συνέχισε να είναι ακίνδυνος. Ο ΟΦΗ απείλησε μία ακόμα φορά, όταν ο Γαγέγος βρέθηκε εντός περιοχής, έκανε το σουτ και ο Κουέστα του είπε «όχι» λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Άρης συνέχισε να μην είναι ιδιαίτερα απειλητικός στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, με τον ΟΦΗ να έχει μείνει πιο πίσω και να μην πιέζει με τους ίδιους ρυθμούς. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με μία εκτέλεση φάουλ του Ιτούρμπε στο 54’ που μπλόκαρε ο Επασί, ενώ ο ΟΦΗ είχε μία πολύ καλή στιγμή στο 68’ με το μακρινό σουτ του Λάμπρου που έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κουέστα.

Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι ο Πασαλίδης αποχώρησε με αναγκαστική αλλαγή, την τρίτη που έγινε στο σημερινό παιχνίδι και μένει να δούμε τι είδους πρόβλημα αποκόμισε από την αναμέτρηση.

Εκεί όπου ο ΟΦΗ φαινόταν ότι κρατάει το τρίποντο στα χέρια του, ο Ιτούρμπε μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και κέρδισε το πέναλτι από μαρκάρισμα του Μπαλογιάννη στο 89’. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπρούνο Γκάμα, που ήταν εύστοχος και διαμόρφωσε το 1-1 που έμεινε έως το τέλος.

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook