Πρόταση σε Παπουλή από Ατρόμητο;

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο 27χρονος επιθετικός του ΟΦΗ έχει μια πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα ενώ παράλληλα στα τελευταία παιχνίδια έχει δείξει να έχει και καλή επαφή με τα δίχτυα καθώς έχει σκοράρει τρεις φορές στα 4 τελευταία παιχνίδια. Το συμβόλαιο του Παπουλή λήγει το καλοκαίρι κάτι που σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday θέλει να εκμεταλλευτεί ο Ατρόμητος, με την ομάδα του Περιστερίου να καταθέτει πρόταση στον παίκτη.

Συγκεκριμένα, οι «κυανόλευκοι» όπως γράφει η εφημερίδα έχουν καταθέσει πρόταση για 2+1 χρόνια συμβόλαιο στον Παπουλή.

Ο παίκτης αρέσει ιδιαίτερα στον Γιώργο Δώνη, ο οποίος πιστεύει πως ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού του Ατρομήτου και θέλει να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του ενώ παράλληλα ο Παπουλής βρίσκεται και σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία.

Ακόμα στον Ατρόμητο γνωρίζουν πως δύσκολα θα επεκταθεί ο δανεισμός του Μήτρογλου από τον Ολυμπιακό, ενώ ακόμα, ο 33χρονος Αναστασάκος ίσως να αποτελέσει παρελθόν και έτσι ο Ατρόμητος μένει μόνο με τον Επστάιν, κάτι που κάνει απαραίτητη την απόκτηση ενός επιθετικού,ο οποίος να μπορεί να αγωνιστεί και στα πλάγια όπως θέλει ο Δώνης.

Να θυμίσουμε πως ο Ατρόμητος δεν είναι η πρώτη φορά που κοιτάζει παίκτες του ΟΦΗ καθώς πριν λίγο καιρό η ομάδα του Περιστερίου είχε εκφράσει ενδιαφέρον και για τον Βαγγέλη Μάντζιο. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook