“Όχι” του Μάντζιου σε πρόταση από την Ρωσία που βλέπει τον εαυτό του στον ΟΦΗ για χρόνια!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Βαγγέλης Μάντζιος με συνέντευξη που παραχώρησε σε ιστοσελίδα αποκάλυψε το “όχι” του σε πρόταση από την Ρωσία για χάρη του ΟΦΗ ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην Κρήτη για αρκετά χρόνια…

Ο 29χρονος επιθετικός μιλώντας στην ιστοσελίδα “sentragoal” αποκάλυψε ότι είχε πρόταση από την Ρωσία ωστόσο απάντησε αρνητικά “στάζοντας μέλι” για την αντιμετώπιση που έχει στο Ηράκλειο!

“Πριν λίγες ημέρες είχα μία πρόταση από τη Ρωσία, αλλά δεν πήγα. Είμαι παιδί που δεν είμαι κολλημένος με τα χρήματα. Δε νομίζω ότι θα παίξω μέχρι τα 35-36… Με τόσα που βλέπω ότι γίνονται που να φτάσω έως τα 35; Θέλω να περνάω καλά εκεί που είμαι” είπε χαρακτηριστικά ο Μάντζιος που εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνίζεται με την φανέλα του ΟΦΗ και τα επόμενα χρόνια… “Θέλω πλέον να κάνω ένα τριετές συμβόλαιο, να χαλαρώσω και να ηρεμήσω. Τόσα χρόνια έχω ταλαιπωρηθεί πολύ. Στον ΟΦΗ έχω υπογράψει για ένα χρόνο. Θέλω να βοηθήσω τον εαυτό μου και την ομάδα που θα με εμπιστευτεί. Προτεραιότητά μου είναι το εξωτερικό. Όχι τα χρήματα. Η ομάδα και η κατάσταση που θα βρω εκεί. Αν με τον ΟΦΗ τα βρίσκαμε οικονομικά, όχι σε τίποτα τρελά επίπεδα, δε θα είχα κανένα πρόβημα να μείνω στην Κρήτη και να υλοποιήσω το όνειρό μου στην Κρήτη. Περνάω πολύ καλά εκεί”.

Ακόμα, ο επιθετικός του ΟΦΗ είπε για…

Την συμπεριφορά που έχει από τον ΟΦΗ και τον κόσμο: “Και στον ΟΦΗ είμαι πραγματικά ευτυχισμένος. Φαντάσου, ότι τώρα που είμαι στην Αθήνα για να κάνω κάποιες θεραπείες και να προλάβω τον αγώνα με την ΑΕΚ, με παίρνουν τηλέφωνα καθημερινά οι πάντες… Αισθάνομαι διαφορετικά. Σε μεγάλη ομάδα, είναι λίγο πιο ψυχρά τα πράγματα. Σε μία ομάδα της περιφέρειας, οι παίκτες είναι περισσότεροι, οι σούπερ σταρ δεν υπάρχουν, είναι πιο κλειστή η κοινωνία, γίνεσαι φίλος, δένεσαι… Ειναι ωραία να αισθάνεσαι ότι σε αγαπούν οι φίλοι σου…”.

Aκόμα αποκαλύπτει την πρόταση που έχει κάνει στον Αναστόπουλο για έναν αγώνα μπάσκετ! «Έχω τέτοια τρέλα με το μπάσκετ, που στην τηλεόραση δε βλέπω ποδόσφαιρο όταν έχει μπάσκετ. Ακόμα και ο Ικαρος με το Ρέθυμνο να παίζει θα δω αυτό κι όχι μπάλα». Αυτές τις ημέρες βρίσκεται στη διαδικασία να ψήσει τον «μπασκετικό» Νίκο Αναστόπουλο να κανονίσει έναν αγώνα μεταξύ των παικτών του ΟΦΗ, αλλά.. «Ετσι όπως εξελίσσεται η σεζόν, είναι δύσκολο κάτι τέτοιο» είπε χαρακτηριστικά.

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook