Οι 4 προσφυγές που “καίνε” τον ΟΦΗ στο τραπέζι του Δ.Σ. της ΠΑΕ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι 4 προσφυγές που “καίνε” τον ΟΦΗ και πρέπει άμεσα να αποτελέσουν παρελθόν,ήταν το βασικό θέμα συζήτησης στο ΔΣ της ΠΑΕ που ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ.

Όπως είχαμε αναφέρει από την προηγούμενη εβδομάδα, οι προσφυγές που έχουν καταθέσει – κυρίως – οι Γκέρμπερ, Μάουρερ αλλά και εκείνες των Μπερτίν, Μπαρκαουάν έχουν φτάσει στην ΦΙΦΑ και πρέπει να διευθετηθούν άμεσα ώστε να μην υπάρξει κανένας αντίκτυπος στην πορεία του συλλόγου.

Για αυτόν τον λόγο, η συνεδρίαση της ΔΕ της ΠΑΕ ΟΦΗ εξελίχθηκε σε έναν… μαραθώνιο, όπως συνηθίζεται άλλωστε, και καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια ώστε να βρεθούν οι πόροι που θα χρειαστούν για να κλείσουν αυτές τις “τρύπες”…

Στον ΟΦΗ θα επιχειρήσουν ξανα να έρθουν σε διακανονισμό με τους τους τέσσερις παίκτες τις επόμενες μέρες προκειμένιυ η ομάδα να μην φτάσει στο σημείο να κινδυνέψει με αφαίρεση βαθμών. Στον ΟΦΗ θα προτίνουν στους παίκτες να καταφληθεί άμεσα ένα μέρος του ποσού που τους οφείλεται ως προκαταβολή και τα υπόλοιπα να δοθούν σε δόσεις.

Εκτός από το καυτό θέμα των 4 προσφυγών στο πολύωρο ΔΣ της Δ.Ε. συζητήθηκαν αλλά και αποδασίστηκαν και άλλα πράγματα με τα οποία η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ενημέρωσε με ανακοίνωση της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνεδρίασαν σήμερα τα μέλη της Δ.Ε. της ΠΑΕ-ΟΦΗ και ασχολήθηκαν με οικονομικά θέματα και την οργάνωση του αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ.

Αποφασίσθηκαν τα παρακάτω:

– Δεν θα επιτραπεί στο παιχνίδι του Σαββάτου σε κανέναν να εισέλθει στο γήπεδο εάν δεν έχει προμηθευτεί εισιτήριο.

– Έως  και τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου στους αγώνες της ομάδας μας εντός έδρας, θα είναι δεκτές κάρτες ελευθέρας της ΓΓΑ που έχουν εκδοθεί για τη περίοδο 2011-2012.

– Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε κανέναν που είναι κάτοχος κάρτας ελευθέρας ΓΓΑ άλλης χρονικής περιόδου.

– Η Δ.Ε. καλεί το φίλαθλο κόσμο να βοηθήσει στην αγορά των μετοχών που είναι στη διάθεση τους.

– Η Δ.Ε. ενημερώνει τους φίλους του ΟΦΗ, ότι στον αγώνα του Σαββάτου θα είναι στη διάθεση τους κουπόνια- μετοχές. Κατά την είσοδο των φιλάθλων θα διατίθενται κουπόνια τα οποία στη συνέχεια θα έχουν την δυνατότητα να τα ανταλλάξουν με μετοχές.

– Για το σκοπό αυτό το Σάββατο επιτροπές θα βρίσκονται στις εξέδρες με μοναδικό στόχο να εξυπηρετήσουν το φίλαθλο κόσμο στις μετοχές που θα θελήσει να αγοράσει.

– Σε όλες τις θύρες θα υπάρχουν τριμελείς επιτροπές για να διευκολύνουν την είσοδο των φιλάθλων. Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι φίλαθλοι να υπακούσουν στις υποδείξεις τους».

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook