Τρίτη ξεκαθαρίζει για τον Βούρο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

O αρχηγός του ΟΦΗ ακολούθησε και την Δευτέρα πρόγραμμα αποφόρτισης και κατά συνέπεια η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Άρη θα ξεκαθαρίσει οριστικά την Τρίτη.

Στην προπόνηση της Τρίτης θα ξέρουν στον ΟΦΗ αν ο Πραξιτέλης Βούρος θα είναι στην διάθεση του Νίκου Νιόπλια για το ντέρμπι της Πέμπτης κόντρα στον Άρη. Ο αρχηγός του ΟΦΗ δεν έχει προπονηθεί την τελευταία εβδομάδα λόγω του χτυπήματος που αποκόμισε από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και την Τρίτη θα δοκιμάσει να προπονηθεί. Όσον αφορά τον Τσιλιανίδη το ότι πήρε μέρος σε κομμάτι της προπόνησης, είναι απολύτως φυσιολογικό βάσει του προγράμματος που έχει εκπονηθεί από την πρώτη μέρα της πλήρους επιστροφής του στην δράση.

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ

Με τον Κοσμά Τσιλιανίδη να συμμετέχει σε μέρος του προγράμματος, συνεχίστηκε σήμερα (13/12) στο «Θ. Βαρδινογιάννης» η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Άρη (16/12, 17:00).

Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής, τακτικής, κατοχής μπάλας και τελικό παιχνίδι.

Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν οι Πραξιτέλης Βούρος και Κώστας Γιαννούλης, με τους Juan Neira και Fjorin Durmishaj να συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

Ο Απόστολος Διαμαντής έκανε θεραπεία, ακολουθώντας παράλληλα ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Abdul Weiss.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη (14/12), στις 12:00.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook