Δέκα ημέρες – φωτιά για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Tρία παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο με έναν στόχο να κρίνεται από τις 23 Δεκεμβρίου και τον άλλον να μπαίνει στην τελική ευθεία.

Ο ΟΦΗ, παρά μια αγωνιστική, έχει κάνει έναν άκρως ικανοποιητικό πρώτο γύρο που τον έχει φέρει στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας με 18 βαθμούς και με νίκη επί του Απόλλωνα θα ξεπεράσει και την επίδοση της περιόδου 2019 – 2020 όταν ολοκλήρωσε τις 13 αγωνιστικές με 19.

Πλέον όμως ο ΟΦΗ έχει μπροστά του ένα δεκαήμερο σκέτο πρόκληση με δύο παιχνίδια κόντρα σε Άρη και άλλο ένα με αντίπαλο την ΑΕΚ και γίνεται κατανοητό πως παίζονται όλα στο κύπελλο και διακυβεύονται ακόμα περισσότερα στο πρωτάθλημα. Παίρνοντας τα ανάποδα, ημερολογιακά, στο παιχνίδι της 23ης Δεκεμβρίου κόντρα στον Άρη θα κριθεί η πρόκριση ή όχι στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας και αν μπορεί να ανατραπεί το 3-1 της Θεσσαλονίκης.

Ένα δεκαήμερο κομβικό που ξεκινάει την επόμενη Πέμπτης με το παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στους ¨κιτρίνους” που βρίσκονται στο -4 από τον ΟΦΗ, οπότε γίνεται κατανοητό πως αν καταφέρει να κερδίσει τον Άρη τότε ξεφεύγει επτά βαθμούς και αποκτά μια σημαντική διαφορά ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Η χρονιά, στο πρωτάθλημα, ολοκληρώνεται με ένα ιδιαίτερα απαιτητικό παιχνίδι όπως εκείνο με την ΑΕΚ που θα γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο την επόμενη Δευτέρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook