Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ: Οι πιθανές ημερομηνίες για την διεξαγωγή του

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με το καλεντάρι της Superleague 1 να είναι ιδιαίτερα πιεσμένο δεν αποκλείεται το παιχνίδι της Ριζούπολης να γίνει και πριν φύγει η χρονιά.

Ο πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε με τον ΟΦΗ να έχει ρεπό το Σαββατοκύριακο λόγω της αναβολής του παιχνιδιού με τον Απόλλωνα και μένει να φανεί πότε θα το ορίσει η Λίγκα. Η διοργανώτρια αρχή συνεδριάζει σήμερα προκειμένου να ορίσει το πρόγραμμα μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και δεν αποκλείεται να μπει εκτάκτως και το θέμα του ορισμού της αναμέτρησης της Ριζούπολης.

Ωστόσο όπως γίνεται κατανοητό το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα φορτωμένο και δεν υπάρχουν κενές ημερομηνίες ενώ βέβαια τίθεται και το θέμα της μη καθυστερημένης ολοκλήρωσης του πρώτου γύρου. Κατά συνέπεια και με βάση πάντα το καλεντάρι του πρωταθλήματος, τα πράγματα λίγο – πολύ είναι συγκεκριμένα. Τα δύο σενάρια που υπάρχουν είναι συγκεκριμένα. Το ένα είναι να οριστεί το παιχνίδι πριν την Πρωτοχρονιά, 28 ή 29 Δεκεμβρίου ώστε να κλείσει και τυπικά ο πρώτος γύρος, κάτι που σημαίνει πως ο ΟΦΗ θα πάει non stop μέχρι και τις 4 του Γενάρη όταν και θα επισκεφτεί την Τρίπολη για την αναμέτρηση με τον Αστέρα.

Το άλλο σενάριο είναι, κάτι ωστόσο που δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες είναι να πάει τέλη Γενάρη με αρχές Φλεβάρη αφού μέσα στον Ιανουάριο δεν φαίνεται να υπάρχουν κενές ημερομηνίες για την διεξαγωγή του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook