Κόπα Άφρικα: Από 4 έως 8 παιχνίδια χάνει ο Ντέιβις Επασί

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με την σέντρα του Κόπα Άφρικα να γίνεται στις 9 Ιανουαρίου ο Ντέιβις Επασί που συμμετέχει στην διοργάνωση με την Εθνική Καμερούν είναι πολύ πιθανό να είναι διαθέσιμος για τον ΟΦΗ στις 23 Δεκεμβρίου και το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Άρη.

Το 2021 ολοκληρώνεται για τον ΟΦΗ την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου με τον επαναληπτικό της φάσης των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Άρη και από εκεί και πέρα μένει να δούμε αν θα οριστεί το εξ’ αναβολής κόντρα στον Απόλλωνα λίγες ημέρες πριν την αλλαγή του χρόνου. Κατά συνέπεια και ανάλογα με την πορεία της Εθνικής Καμερούν θα εξαρτηθεί και ο αριθμός των παιχνιδιών του ΟΦΗ από τα οποία θα λείψει ο Επασί. Η σέντρα της διοργάνωσης θα γίνει στις 9 Ιανουαρίου και φιλοξενείται στην πατρίδα του γκολκίπερ του ΟΦΗ, το Καμερούν με τα “Λιοντάρια” να έχουν βλέψεις για την κατάκτηση του Κόπα Άφρικα με τον τελικό να έχει οριστεί για τις 6 Φεβρουαρίου.

Τα νοκ άουτ παιχνίδια της διοργάνωσης ξεκινούν στις 23 Ιανουαρίου και ο Ντέιβις Επασί, μέχρι και εκείνη την ημερομηνία, θα χάσει σίγουρα τα παρακάτω παιχνίδια:

Aστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ
ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα
ΠΑΟΚ – ΟΦΗ
ΟΦΗ – Παναιτωλικός

Από εκεί και πέρα, εφόσον έχει προκριθεί το Καμερούν στην τελική φάση, από τους “16” και έπειτα το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Φάση των «16»

23-24-25-26/1

Προημιτελικά

29-30/1

Ημιτελικά

2-3/2

Τελικός – μικρός τελικός

6/2

Σε περίπτωση, στο απευκταίο σενάριο για τον ΟΦΗ, που το Καμερούν πάει μέχρι τέλους στην διοργάνωση τότε βάσει προγράμματος θα χάσει και τα υπόλοιπα παιχνίδια, μέχρι και εκείνο με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά:

Λαμία – ΟΦΗ
ΟΦΗ – Παναθηναϊκός
Ατρόμητος – ΟΦΗ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook