Αδάμος: “O OΦΗ θυμίζει παλιές καλές εποχές”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Παύλος Αδάμος μίλησε στον Αthletic Radio 104,2 για να νέα του καθήκοντα στον ΟΦΗ, το που μπορεί να φτάσει η ομάδα, το προσεχές παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και πολλά ακόμα…

Ο Αδάμος “εγκαινίασε” τα καθήκοντα του ως  “σκάουτερ”  του ΟΦΗ και βρέθηκε στην Τούμπα για λογαριασμό του ΟΦΗ και παρακολούθησε το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός καθώς  ο “Δικέφαλος”  είναι ο επόμενος αντίπαλος του ΟΦΗ. Ο νέος σκάουτερ λοιπόν της ομάδας μίλησε για την νέα του εμπειρία στον Αthletic Radio 104,2  και οι αναφορές του έχουν ενδιαφέρον…

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πώς μέχρι τώρα παρακολουθούνταν οι αντίπαλοι του ΟΦΗ…

Ο Κος Αναστόπουλος και οι συνεργάτες έβλεπαν από κασέτες τους αντιπάλους. Κρίναμε πως είναι καλύτερα να υπάρχει ένας άνθρωπος στο γήπεδο που θα βλέπεοι τα παιχνίδια.

Για τον ΠΑΟΚ και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που παρακολούθησε ως  σκάουτερ του ΟΦΗ…

Σίγουρα είναι και παραμένει μια μεγάλη ομάδα. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι έπαιξαν με ένα καλό Ολυμπιακό που ήθελε περισσότερο το παιχνίδι. Μάλιστα στον ΠΑΟΚ έλεγαν πως τέτοιο Ολυμπιακό είχαν να δουν χρόνια. Παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό και τις ενδεχόμενες απουσίες που μπορεί να έχει παραμένει ένας δύσκολος αντίπαλος. Οι απουσίες του είναι σημαντικές αλλά παρόλα αυτά θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς.

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ…

Αν δεν δεχθούμε το γκολ και είμαστε συγκεντρωμένοι αμυντικά πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μας δίνεται μια ευκαιρία να πιάσουμε τον ΠΑΟΚ με μία νίκη στην 4η θέση. Αυτό οφείλεται στα παιδιά που καταθέτουν και την ψυχή τους σε κάθε παιχνίδι. Αν κρατήσουμε το μηδέν πίσω θα έχουμε τις ευκαιρίες για γκολ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως παρά το κακό αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ και τις απουσίες έχει την ποιότητα για να κάνει την ζημιά.

Για το τι σημαίνει για τον ίδιο η μέχρι στιγμής πορεία του ΟΦΗ…

Είναι κάτι το απίστευτο. Αυτά τα παιδιά που κάποια παίζουν 2 χρόνια στην ομάδα, πρέπει να τους βγάλουμε το καπέλο. Παρά τις δυσκολίες καταφέρνουν τα πάντα. Μου θυμίζουν τα αποδυτήρια στις παλιές καλές εποχές του ΟΦΗ.

Που πιστεύει πως μπορεί να φτάσει ο ΟΦΗ…

Θα μιλήσω μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι. Εκεί που ήμαστε, θα πάμε να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει. Δεν θέλω να είμαι υπεραισιόδοξος αλλά νομίζω πως μπορούμε τουλάχιστον να μείνουμε σε αυτή την θέση. Ακολουθούν πολύ δύσκολα παιχνίδια αλλά πιστεύω πως μπορούμε να μείνουμε σε αυτή την θέση.

Για τον νέο του ρόλο στην ομάδα και αν του αρέσει…

Θα σου απαντήσω όπως θέλω εγώ. Είμαι 17 χρόνια σε αυτή την ομάδα. Τα 6-7 ήταν πολύ καλά, τα επόμενα με πολλές δυσκολίες. Στα εύκολα ήμουν παρών στα δύσκολα πάλι παρών. Έχω κάνει τα πάντα σε αυτή την ομάδα από διάφορες θέσεις. Θα συνεχίσω να είμαι παρών. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook