Ο ΟΦΗ έγινε κανονικός και ματς όπως της Κυριακής είναι must win

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο φετινός ΟΦΗ επανέρχεται στα υψηλά στάνταρ που θέλει ο κόσμος του και παιχνίδια όπως αυτό με τον Απόλλωνα είναι μόνο για το τρίποντο.

Το φινάλε του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος θα βρει τον ΟΦΗ στην πέμπτη θέση, μετά τη νίκη του ΠΑΣ στον Βόλο, ωστόσο η φετινή πορεία της ομάδας είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετική. Μέχρι και χθες, παραμονές της σέντρας του αγώνα του Βόλου, βρισκόταν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας ωστόσο η παρουσία του στον πρώτο γύρο – οι μόλις δύο ήττες στα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ – ανέβασαν στο φυσιολογικό τον πήχη των στόχων και κυρίως βρίσκεται εντός αυτού που έχει τεθεί επίσημα και είναι η είσοδος στα play offs. Τι μας έδειξε ο πρώτος γύρος του ΟΦΗ; Πως παιχνίδια απέναντι σε υποδεέστερες ομάδες όπως είναι ο Απόλλωνας, μοναδικός στόχος είναι η κατάκτηση της νίκης όπως και αυτό συμβαίνει ενόψει του αγώνα της Ριζούπολης.

Γράφαμε χθες πως το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα είναι ένα ματς – ορόσημο για να παραμείνει στην τετράδα της βαθμολογίας και είναι γεγονός πως η δυναμική αλλά και οι ικανότητες του ΟΦΗ μπορούν να τον βγάλουν νικητή απέναντι στην ομάδα του Φέστα που μάλιστα θα παρουσιαστεί με σημαντικές απουσίες όπως είναι αυτές των Τσιλούλη, Λισγάρα. Το παιχνίδι της Κυριακής δεν είναι τελικός αλλά είναι μια σειρά από… must win αναμετρήσεις όπως ήταν και αυτές με Βόλο, Ιωνικό, Παναιτωλικό και πάει λέγοντας. Η φετινή κανονικότητα του ΟΦΗ επιβάλει νίκες σε ματς όπως της Κυριακής που όχι μόνο θα τον έχουν εντός στόχων αλλά και θα του δώσουν πολύ μεγάλη ψυχολογική ώθηση ενόψει των ντέρμπι που ακολουθούν με Άρη και ΑΕΚ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook