Ματς – ορόσημο για την τετράδα αυτό της Ριζούπολης.

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ θα πάει στο φινάλε του πρώτου γύρου με στόχο την επιστροφή στις νίκες που παράλληλα θα του δώσει την δυνατότητα να παραμείνει τέταρτος αλλά και να αυξήσει την διαφορά από εκείνους που βρίσκονται από κάτω του.

Μετά από την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στον ΟΦΗ θα κοιτάξουν από την Τρίτη το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής που είναι και το τελευταίο για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Πλέον κόντρα στον Απόλλωνα μοναδικός στόχος είναι η νίκη που θα τον διατηρήσει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας δίνοντας του ένα ψυχολογικό και βαθμολογικό σπρώξιμο ενόψει των τριών μεγάλων παιχνιδιών που ακολουθούν κόντρα σε Άρη (πρωτάθλημα, κύπελλο) και ΑΕΚ.

Το κίνητρο για το παιχνίδι της Κυριακής είναι πάρα πολύ ισχυρό και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής μπορεί να δοθεί στον ΟΦΗ η δυνατότητα να εδραιωθεί στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας αφού το ίδιο Σαββατοκύριακο, ούτε ο Παναθηναϊκός θα έχει εύκολο έργο καθώς θα υποδεχθεί τον ανεβασμένο Ατρόμητο ενώ ο Άρης θα πάει στο Φάληρο για να παίξει κόντρα στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Κατά συνέπεια γίνεται κατανοητό πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι της Ριζούπολης με τον ΟΦΗ να αντιμετωπίζει τον ουραγό Απόλλωνα που θα το δει ως μια από τις τελευταίες ευκαιρίες του για να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση. Το παιχνίδι ιδιαίτερα μπορεί να αποτελέσει και ορόσημο για εκείνο που ακολουθεί με τον Άρη στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου καθώς αν περάσει από την Ριζούπολη και την ίδια ώρα ο Άρης χάσει από τον Ολυμπιακό τότε θα μπει ένα σημαντικό βαθμολογικό μαξιλαράκι έναντι της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook