Επιστροφή Γαγιέγος, σε αναμονή για Πασαλίδη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ ξεκινάει από την Τρίτη την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στους Φελίπε Γαγιέγος και Τριαντάφυλλο Πασαλίδη.

Ο Νίκος Νιόπλιας έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες του να πάρουν μερικές ανάσες μετά από μια επίπονη εβδομάδα με τρία απαιτητικά παιχνίδια μέσα σε επτά ημέρες και από το πρωί της Τρίτης θα επιστρέψουν στις προπονήσεις. Όπως γράψαμε νωρίτερα μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ξεκαθαρίσει το μέγεθος του τραυματισμού του Αποστόλη Διαμαντή που αποχώρησε τραυματίας από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ενώ όλα δείχνουν πως ο Φελίπε Γαγιέγος θα είναι στην διάθεση του προπονητή του για την αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής κόντρα στον Απόλλωνα. Ο Χιλιανός μπήκε στην αποστολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό και μπορεί να μην αγωνίστηκε απέναντι στους Πειραιώτες ωστόσο μπορούσε να πάρει μικρό χρόνο συμμετοχής και αυτό δεν συνέβη λόγω της έκβασης του παιχνιδιού. Δείγμα του ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στα πλευρά δεν είναι τελικά τόσο σοβαρό και αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα στο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής.

Την ίδια ώρα στον ΟΦΗ βρίσκονται σε αναμονή για τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη καθώς ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός προσβλήθηκε από ίωση με αποτέλεσμα να απουσιάσει από τα παιχνίδια με Άρη και Ολυμπιακό. Εφόσον την έχει ξεπεράσει, κάτι που θα φανεί μέσα στις επόμενες ημέρες, τότε θα τεθεί και εκείνος διαθέσιμος για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα με την επιστροφή του να είναι ιδιαίτερα σημαντική, ειδικά αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι για το μέγεθος του τραυματισμού του Αποστόλη Διαμαντή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook