Ανοίγει ξανά η θύρα 6!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ένα πάγιο αίτημα των φιλάθλων του ΟΦΗ γίνεται πραγματικότητα και μετά από πάρα πολύ καιρό η θύρα 6 θα ανοίξει και πάλι και θα φιλοξενήσει τον κόσμο.

Η θύρα 6 ως γνωστόν, εδώ και πολύ καιρό έμενε κλειστή για λόγους ασφαλείας, καθώς βρίσκεται πάνω από τον πάγκο των φιλοξενουμένων. Το ευχάριστο είναι πως αίτημα από πάρα πολύ καιρί θα ανοίξει στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ!Η θύρα 6 στο παιχνίδι του Σαββάτου αναμένεται να ανοίξει και να φιλοξενήσει τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Οι καλές σχέσεις των δύο ομάδων, κάτι και το φιλικό του καλοκαιριού, οδήγησαν τους ανθρώπους του ΟΦΗ σε αυτή την απόφαση και να αποδεχθούν το αίτημα του ΠΑΟΚ, ώστε να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των οπαδών του.

Μάλιστα στην θύρα 6 ξεκινούν άμεσα και οι εργασίες καθώς  θα τοποθετηθεί πλέγμα ύψος 2 μέτρων και πλάτους 20 μέτρων. Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ η θύρα 6 στα επόμενα παιχνίδια θα φιλοξενεί φίλους του ΟΦΗ και έτσι στα ντέρμπι που ακολουθούν αναμένεται να μην πέφτει καρφίτσα, ενώ παράλληλα η Δ.Ε. της ΠΑΕ θα μπορεί να λάβει μια επιπλέον οικονομική ανάσα.

Στην σύσκεψη που θα γίνει την Τρίτη για τα μέτρα τάξης, οι άνθρωποι της Δ.Ε. του ΟΦΗ θα ενημερώσουν την αστυνομία για την τοποθέτηση του πλέγματος στην θύρα 6.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook