Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – Ολυμπιακός

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό.

Sdna.gr: “Άνετος, ουσιαστικός και με λύσεις, ο Ολυμπιακός είδε τον Σισέ να χρίζεται σκόρερ δύο φορές, να τουμπάρει τον ΟΦΗ και να κλειδώνει το ματς με τον Λόπες (1-3), συνεχίζοντας το αήττητο”.

To10.gr: “Με δύο γκολ του Παπέ Αμπού Σισέ και ένα του Ρόνι Λόπες, ο Ολυμπιακός επικράτησε στο Γεντί Κουλέ με ανατροπή 3-1 του ΟΦΗ – Στο +9 από την ΑΕΚ, στο +13 από τον ΠΑΟΚ!”

Sport24.gr: “Ένα σημαντικό διπλό πανηγύρισε ο Ολυμπιακός στο Γεντί Κουλέ. Οι ερυθρόλευκοι απέδρασαν από το Ηράκλειο επικρατώντας 3-1 του ΟΦΗ, για τη 12η αγωνιστική της Super League Interwetten. Οι Κρητικοί προηγήθηκαν στο σκορ στο 16′. Όμως ο Σισέ πήρε πάνω του το παιχνίδι και έκανε την αντροπή με δύο γκολ στο 25′ και στο 49′. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ρόνι Λόπες στο 60′”.

Gazzeta.gr: “Ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-3 του ΟΦΗ με ανατροπή για την 12η αγωνιστική της Super League Interwetten και με παιχνίδι περισσότερο βρίσκεται στο +9 από τη δεύτερη ΑΕΚ. MVP ήταν ο Παπ Σισέ. Ο «Rock», όπως είναι το παρατσούκλι του, σημείωσε δύο γκολ, ενώ θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο. Ο Λόπες έκανε το 1-3, ενώ για την ομάδα του Ηρακλείου είχε ανοίξει το σκορ ο Διαμαντής”.

Sport-fm.gr: “Πέρασε και από την Κρήτη ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» δεν μάσησαν από το γρήγορο προβάδισμα του ΟΦΗ και με πρωταγωνιστή τον Σισέ που σκόραρε δις, έφεραν… τούμπα το σκορ, με τον Λόπες να βάζει το κερασάκι στην τούρτα για το εμφατικό 3-1”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook