«Πληγώθηκε» από την άμυνα του

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ ήταν ανταγωνιστικός για 45 λεπτά όμως η άμυνα του αδράνησε σε τρεις φάσεις με τον Ολυμπιακό να τις εκμεταλλεύεται και να φτάνει στη νίκη με 3-1.

Απόδοση | Πάνος Κατσαρός
Σχόλιο | Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Νιόπλιας παρέταξε τον ΟΦΗ με τον Επασί κάτω από τα δοκάρια, τους Μπαλογιάννη, Διαμαντή, Βούρο και Μαρινάκη από τα αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα και τους Ντε Γκούζμαν, Μεγιάδο και Τοράλ στη μεσαία γραμμή. Στην επίθεση ξεκίνησε ο Καστάνιος στην κορυφή και στα «φτερά» οι Λάμπρου και Φαν Ντάινεν. Ο τεχνικός του ΟΦΗ επέλεξε να μην ξεκινήσει τον Γαγιέγος λόγω του τραυματισμού που είχε στα πλευρά στο παιχνίδι με τον Άρη.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε εξαιρετικά το πρώτο 15λεπτο, πιέζοντας τον Ολυμπιακό και ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ. Ο Διαμαντής ήταν εκείνος που δικαίωσε τον ΟΦΗ, ανοίγοντας το σκορ στο 16’ με ένα πολύ όμορφο σουτ με το αριστερό. Παρότι δεν έριξε τους ρυθμούς του, ο ΟΦΗ ισοφαρίστηκε λίγο αργότερα, όταν ο Σισέ σκόραρε με κεφαλιά στο 24’.

Παρότι οι παίκτες του ΟΦΗ ήταν εξαιρετικά στημένοι τακτικά και δεν δέχθηκαν πολλές φάσεις από τον Ολυμπιακό, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ανατροπή με το «καλημέρα» στο δεύτερο ημίχρονο. Μετά εκτέλεση κόρνερ στο 49’, η άμυνα του ΟΦΗ αδράνησε και ο Σισέ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, με τους φιλοξενούμενους όμως να μην έχουν δημιουργήσει ιδιαίτερα.

Εκεί όπου προσπάθησε να ανεβάσει τις γραμμές του και να πιέσει για την ισοφάριση, ο ΟΦΗ δέχθηκε και τρίτο τέρμα. Ο Ρόνι Λόπεζ έκανε το 3-1 στο 60’, σε μία φάση όπου ο Ντε Γκούζμαν δεν κατάφερε να τον κόψει, εκείνος μπήκε στην περιοχή και σκόραρε με αριστερό σουτ. Ο Νίκος Νιόπλιας άλλαξε στο 67’ όλη την επίθεση του ΟΦΗ, περνώντας Γιάννου, Καμάου και Τσιλιανίδη στις θέσεις των Καστάνιος, Λάμπρου και Φαν Ντάινεν.

Μετά από ένα διάστημα χωρίς κάποια σημαντική φάση, ο ΟΦΗ θέλησε να φτάσει σε ένα τέρμα που θα τον έβαζε ξανά στο παιχνίδι. Το γκολ δεν ήρθε παρά την προσπάθεια, και η ομάδα ηττήθηκε με 3-1.

Ο ΟΦΗ κρατάει το πρώτο ημίχρονο στο οποίο ήταν ανταγωνιστικός, όμως έδειξε ότι χρειάζεται βελτίωση στην άμυνα, η οποία αδράνησε σε τρεις σημαντικές περιπτώσεις σήμερα οι οποίες του κόστισαν τη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος.

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook