Πάνοπλος και με τον κόσμο στο πλευρό του για το μεγάλο ντέρμπι

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με το “Γεντί Κουλέ” να αναμένεται κατάμεστο ο ΟΦΗ είναι πανέτοιμος για το σπουδαίο παιχνίδι κόντρα στους Πειραιώτες (19.30 | live Gentikoule, Athletic Radio 104,2.).

Πανέτοιμος είναι ο ΟΦΗ και ο κόσμος του για το σημερινό σπουδαίο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό με μοναδικό στόχο το θετικό αποτέλεσμα. Ο ΟΦΗ που είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και είναι αήττητος για έξι αγωνιστικές, με τελευταία ήττα αυτή από τον ΠΑΟΚ στις αρχές Οκτώβρη, θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί του απέναντι στους Πειραιώτες και μεγάλος σύμμαχος του αναμένεται να είναι και ο κόσμος του που πρόκειται να αποτελέσει τον 12ο παίκτη του γεμίζοντας τις εξέδρες του γηπέδου.

Στα ευχάριστα νέα είναι ότι ο Νίκος Νιόπλιας υπολογίζει τον Φελίπε Γαγιέγος που ξεπέρασε το πρόβλημα στα πλευρά και αναμένεται να βρεθεί στην βασική ενδεκάδα

Την αποστολή του ΟΦΗ αποτελούν οι παρακάτω παίκτες: Epassy, Waterman, Σωτηρίου, Βούρος, Μαρινάκης, Mellado, Μπαλογιάννης, Toral, Nabi, Στάικος, Castaignos, De Guzman, Gallegos, Kamau, Τσιλιανίδης, Διαμαντής, Κοροβέσης, Γιάννου, Selimovic, Λάμπρου, van Duinen.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook