Ο Ερασιτέχνης δώρισε κάρτες φιλάθλου σε παιδιά σεισμόπληκτων οικογενειών

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ απάντησε θετικά στο αίτημα του συλλόγου σεισμόπληκτων οικογενειών της περιοχής του Αρκαλοχωρίου, για την έκδοση δωρεάν κάρτας φίλου, τόσο για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όσο και για όλη τη σεζόν, σε παιδιά οικογενειών, που επλήγησαν από τον πρόσφατο καταστροφικό σεισμό στην περιοχή.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Μετά από επικοινωνία με τον σύλλογο σεισμόπληκτων έχει ήδη δρομολογηθεί η διαδικασία, ώστε τα παιδιά να παραλάβουν, τις κάρτες τους και να μπορούν να παρακολουθούν παιχνίδια της ομάδας μας στο γήπεδο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”.

Σαν Ερασιτέχνης ΟΦΗ, απο την πρώτη στιγμή είμαστε κοντά στους συμπατριώτες μας, με διάφορες δράσεις, στη δύσκολη κατάσταση που περνάνε. Και αυτό ήταν υποχρέωση μας.

Το τμήμα βόλει του ΟΦΗ, μέσα απο ένα κορυφαίο τουρνουά που διοργάνωσε στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδνογιάννειου αθλητικού κέντρου, με την συμμετοχή του Παναθηναικού, του Φοίνικα Σύρου και του Μίλωνα, φιλοξένησε παιδιά απο τις σεισμόπληκτες περιοχές, στα παιχνίδια, ενώ συγκέντρωσε ένα σημαντικό ποσό, το οποίο διατέθηκε ήδη στις ανάγκες μετεγκατάστασης στους σεισμόπληκτους μαθητές στο δημοτικό σχολείο Θραψανού.

Χρήματα συγκέντρωσε και το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ, μέσα απο το τουρνουά που διοργάνωσε στη μνήμη του Βασίλη Παδουβά.

Ρούχα, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης συγκέντρωσε και η ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Ολοι μαζί θα τα καταφέρουμε!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook