Το ξαναέκανε ο ΟΦΗ: 30 πάσες μέχρι την φάση του Λάμπρου και θεατής ο Άρης για 2 λεπτά!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το εξαιρετικό και σύγχρονο ποδόσφαιρο που παίζει ο ΟΦΗ αναδείχθηκε ξανά στο Χαριλάου όταν για 1,5 λεπτό κυκλοφόρησε την μπάλα ολοκληρώνοντας 30 πάσες μέχρι να καταλήξει η μπάλα στον Λάμπρου με την μεγάλη χαμένη ευκαιρία.

Για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα οι παίκτες του ΟΦΗ χάζεψαν τον αντίπαλο τους ως ένα δείγμα της αλματώδους αγωνιστικής βελτίωσης που παρουσιάζει η ομάδα μέσα στον τελευταίο μήνα.

Το ίδιο συνέβη και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό όταν οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Νιόπλια άλλαξαν 15 πάσες, δίχως να παρέμβει κανένας των γηπεδούχων, που είχε ως αποτέλεσμα τον “κεραυνό” του Μπαλογιάννη που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μπρινιόλι.

Το ίδιο δείγμα απόλυτου ποδοσφαίρου φανερώθηκε και στο παιχνίδι της Τετάρτης και σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Νιόπλια άλλαξαν 30 πάσες (!!) έχοντας την μπάλα στα πόδια τους για 90 ολόκληρα δευτερόλεπτα και συγκεκριμένα από το 74.20 όταν ο Μαρινάκης εκτέλεσε το πλάγιο άουτ μέχρι και το 75.50 από την πάσα του Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν στον Λάζαρο Λάμπρου που αστόχησε από πολύ πλεονεκτική θέση χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει σε 2-2 τον Άρη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook