Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε την ατομική κριτική των παικτών του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Άρη.

Βάτερμαν
Όπως το είπε ο Νιόπλιας. Δεν ακούμπησε την μπάλα και δέχτηκε τρία γκολ, στο τρίτο δεν μπορούσε να κάνει τίποτα απολύτως. Γενικά δεν αντιμετώπισε προβλήματα.

Μαρινάκης
Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα αμυντικά, επιθετικά βρήκε αρκετούς χώρους στο δεύτερο ημίχρονο. Γενικά περιόρισε την δράση του Ματέο Γκαρσία.

Μπαλογιάννης
Αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με τον Μπρούνο Γκάμα που τον ταλαιπώρησε πάρα πολύ στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ανέβασε απόδοση ενώ βρήκε και χώρους να βγει στην επίθεση.

Βούρος
Κάνει ένα άτσαλο μαρκάρισμα στον Καμαρά αλλά με εξαίρεση αυτήν την φάση, είναι σταθερός σε όλο το παιχνίδι, με πολύ ψυχραιμία στο build up και καλές συνεργασίες με Διαμαντή, Γαγιέγος.

Διαμαντής
Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα. Έβγαζε με ψυχραιμία την μπάλα από την άμυνα του ΟΦΗ, στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε αρκετές φορές τον ΟΦΗ στο δεύτερο μισό του γηπέδου.

Γαγιέγος
Αρκετά τρεξίματα από τον Χιλιανό ωστόσο τραυματίστηκε στα πλευρά με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή νωρίς. Αγωνίστηκε μπροστά από τα στόπερ αναλαμβάνοντας την οργάνωση του παιχνιδιού.

Ντε Γκούζμαν
Δημιουργικά δεν κατάφερε να δώσει το κάτι παραπάνω αλλά έκανε αρκετή αθόρυβη δουλειά καθώς αναγκάστηκε να παίξει τον ρόλο του αντί – Μεγιάδο. Πολλά τρεξίματα, η παρουσία του περιορίστηκε στο ανασταλτικό κομμάτι.

Τοράλ
Στο πρώτο ημίχρονο δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου, στο δεύτερο ανέβασε στροφές, πήρε αρκετές πρωτοβουλίες, χρεώνεται την ασίστ στο γκολ του Καστάνιος.

Λάμπρου
Ο μοιραίος παίκτης του ΟΦΗ με την ανεπανάληπτη ευκαιρία που έχασε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν φάνηκε καθόλου, στο δεύτερο ανέβασε στροφές πήρε πολλές πρωτοβουλίες και ταλαιπώρησε αρκετά τον Σούντγκρεν.

Καμάου
Αναιμικός ο Αυστραλός, δεν βοήθησε καθόλου, σε πολλές περιπτώσεις κράτησε παραπάνω την μπάλα. Σωστά έγινε αλλαγή.

Καστάνιος
Ο Ολλανδός επιθετικός εκεί που δεν είχε φανεί καθόλου σε όλο το ματς, πέτυχε ένα ωραίο γκολ που είναι και το πρώτο φετινό. Πήρε ψυχολογία, είχε άλλο ένα καλό σουτ και μένει να φανεί αν το γκολ θα τον “λύσει” ψυχολογικά.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Ναμπί
Μπήκε για να δώσει ανάσες και ενέργεια στο κέντρο δίχως να καταφέρει να κρατήσει μπάλα.

Μεγιάδο
Κάνει μεγάλο παιχνίδι και απόψε. Με την είσοδο του στο παιχνίδι, το κέντρο του ΟΦΗ απέκτησε ενέργεια και ένταση, ήταν παντού ανασταλτικά και δημιουργικά πήρε πολλές πρωτοβουλίες στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάζοντας τον ΟΦΗ στην επίθεση.

Tσιλιανίδης
Έβγαλε πάρα πολύ ενέργεια που την μετέδωσε και στους υπόλοιπους παίκτες. Έπαιξε στο δεξί άκρο της επίθεσης και η παρουσία του μόνο καλό μαντάτο μπορεί να αποτελέσει για την συνέχεια.

Γιαννούλης, Γιάννου
Έπαιξαν λίγο και δεν μπορούν να κριθούν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook