Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το Άρης – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τoν Άρη για το Κύπελλο Ελλάδας. 

Sdna.gr: “Δυο πέναλτι που καταλογίστηκαν και προκάλεσαν τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του ΟΦΗ στον διαιτητή Φωτιά έδωσαν μεγάλο προβάδισμα που ισούται με μισή πρόκριση στον Άρη με 3-1!”.

To10.gr: “Άρης – ΟΦΗ 3-1 – «Οβίδα» πρόκρισης από Ιτούρμπε. Με γκολάρα του Παραγουανού στις καθυστερήσεις ο Άρης κέρδισε με 3-1 τον ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης και απέκτησε ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του κυπέλλου.”.

Sport24.gr: “Ο Άρης επιβλήθηκε 3-1 του ΟΦΗ σε ένα συναρπαστικό ματς στο “Κλεάνθης Βικελίδης” χάρη σε ένα ασύλληπτο μακρινό σουτ του Ιτούρμπε στο 90ο λεπτό και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου.”.

Gazzeta.gr: “Ο Αρης προηγήθηκε με δύο πέναλτι στο α’ μέρος (16′ Μπρ. Γκάμα, 45΄+4′ Καμαρά), ο βελτιωμένος ΟΦΗ μείωσε με τον Καστάνιος (56′), αλλά η «οβίδα» του Χουάν Ιτούρμπε στο 90′ δίνει σαφές προβάδισμα πρόκρισης στους γηπεδούχους.”

Sport-fm.gr: “Με δύο πέναλτι στο πρώτο μέρος και μια γκολάρα του Ιτούρμπε στο φινάλε, ο Άρης επικράτησε 3-1 του ΟΦΗ και πήρε μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook