Να μείνει μέσα στην πρόκριση από το πρώτο ματς

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει για δεύτερη φορά φέτος τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (17:00 – Live Athletic Radio 104,2 – Gentikoule) με στόχο να πάρει ένα σκορ που θα τον καλύψει στο παιχνίδι της ρεβάνς.

Σε ένα ειδικών συνθηκών παιχνίδι, λόγω του πιεσμένου προγράμματος, ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Άρη στη Θεσσαλονίκη με στόχο να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς.

Ο ΟΦΗ προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ μετά από το παιχνίδι με τον Άρη, ακολουθεί εκείνο με τον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο, με το Νίκο Νιόπλια να αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στη Θεσσαλονίκη.

Εκτός αποστολής έχουν μείνει οι τραυματίες Ουές, Ντουρμισάι, Νέιρα, αλλά και ο Πασαλίδης, ο οποίος προσβλήθηκε τελευταία στιγμή από ίωση. Η ρεβάνς θα γίνει στο Ηράκλειο στις 23 Δεκεμβρίου.

Στην 21μελή αποστολή του ΟΦΗ συμπεριλήφθηκαν οι: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Βούρος, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Μπαλογιάννης, Τοράλ, Ναμπί, Γιαννούλης, Στάικος, Καστάνιος, Ντε Γκούζμαν, Γαγέγος, Καμάου, Τσιλιανίδης, Διαμαντής, Κοροβέσης, Γιάννου, Λάμπρου, Αποστολάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook