Προπομπός με Άρη η τριάδα στην άμυνα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το παιχνίδι με τον Άρη είναι ειδικών συνθηκών λόγω του κυπέλλου και δεν αποκλείεται να δούμε τον ΟΦΗ να παρατάσσεται με τριάδα στην άμυνα.

Ο ΟΦΗ ολοκληρώνει την fast trak προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Άρη και δεν αποκλείεται να δούμε εκπλήξεις από το Νίκο Νιόπλια. Ο ΟΦΗ που σε ελάχιστες περιπτώσεις, και κατά συνθήκη, έχει αγωνιστεί φέτος με τριάδα στην άμυνα – όπως συνέβη στο τελευταίο 30λεπτο του αγώνα με τον Ιωνικό – και δεν αποκλείεται να το δούμε ξανά το απόγευμα της Τετάρτης στην Θεσσαλονίκη.

Άλλωστε μιλάμε για ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών με επαναληπτικό στο Ηράκλειο και κατά συνέπεια το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα θα παίξει σημαντικό ρόλο ενόψει του επαναληπτικού της 23ης Δεκεμβρίου.

Η σκέψη για σύστημα με τρεις στόπερ υπάρχει στο μυαλό του Νίκου Νιόπλια εδώ και αρκετό καιρό, το δήλωσε και ο ίδιος στην συνέντευξη τύπου του αγώνα με τον Ιωνικό πως το δουλεύουν στην προπόνηση μέσα στον τελευταίο μήνα – κάτι που δεν αποκλείεται να έχει σχέση με το πρόγραμμα – βουνό που ακολουθεί μέχρι το τέλος του 2021.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook