Oλοκληρώνει την βραχύβια προετοιμασία

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Για τις 10:30 έχει προγραμματιστεί η σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για το αυριανό ματς με τον Άρη (1/12, 17.00).

Ο χρόνος και το πρόγραμμα πιέζουν τον ΟΦΗ, αφού μετά το ματς με τον Ιωνικό (2-1) και πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (4/12, 19.30) για το πρωτάθλημα, θα δώσει αγώνα Κυπέλλου αύριο με τον Αρη (1/12, 17.00).

Η προετοιμασία για τον αγώνα της Θεσσαλονίκης είναι.. μίνι, με μόλις δύο προπονήσεις.

Στην χθεσινό πρόγραμμα (29/11), που έγινε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο ματς της Κυριακής (28/11) έκαναν αποθεραπεία, με το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους να περιλαμβάνει κατοχή μπάλας, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδι μικρών σχέσεων.

Ο Γιαννούλης προπονήθηκε κανονικά. Αναφορικά με τους τραυματίες, ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησαν οι Νέϊρα και Ουες με τον Ντουρμισάϊ να συνεχίζει θεραπεία.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για σήμερα, Τρίτη (30/11), στις 10:30, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Άρη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook