Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – Ιωνικός

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τoν Ιωνικό στο “Γεντί Κουλέ”.

Sdna.gr: “Η σουτάρα του Φελίπε Γκαγιέγκος «έτρεχε» με 100χλμ. την ώρα. Η ψυχραιμία του Λάζαρου Λάμπρου από τα έντεκα βήματα έκανε τη διαφορά και ο ΟΦΗ επικράτησε του εξαιρετικού Ιωνικού με 2-1 και με τρεις σερί νίκες ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας”.

To10.gr: “Ο ΟΦΗ πήρε σπουδαία νίκη στο Ηράκλειο, επικρατώντας με 2-1 του Ιωνικού για την 11η αγωνιστική της Superleague χάρη σε «χρυσό» γκολ του Λάμπρου στο 90′. Έτσι, οι Κρητικοί ανέβηκαν στην 4η θέση του πρωταθλήματος με 18 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Νίκαιας έμεινε στην 11η θέση με 10 βαθμούς”.

Sport24.gr: “Ο ΟΦΗ νίκησε τον Ιωνικό με 2-1 στο Γεντί Κουλέ, πέτυχε την τρίτη διαδοχική του νίκη στο πρωτάθλημα και ανέβηκε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Σκόρερ για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια ήταν οι Φελίπε Γκαγιέγκος (43′) και Λάζαρος Λάμπρου (90′) με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, ενώ ισοφάρισε προσωρινά ο Άοσμαν στο 48ο λεπτό”.

Gazzeta.gr: “Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λάμπρου στο 90′ έκανε την διαφορά στο «Γεντί Κουλέ». Ο ΟΦΗ πήρε τη νίκη (τρίτη σερί) με 2-1 κόντρα στον Ιωνικό και πλέον βρέθηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Γκολάρες από Γκαγιέγκος και Άοσμαν!”

Sport-fm.gr: “Έχει πάρει φόρα και δεν σταματάει ο ΟΦΗ! Οι Κρητικοί επικράτησαν (2-1) και του Ιωνικού, φιλοξενώντας τον στο «Θ. Βαρδινογιάννης» την Κυριακή (28/11) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League 1. Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια, η οποία παρέμεινε για έκτο παιχνίδι αήττητη. Έτσι, ανέβηκε στην 4η θέση με 18 βαθμούς και πλέον μπορεί να κρυφοκοιτάζει και την Ευρώπη! Από την άλλη, ο Ιωνικός έμεινε στην 11η θέση, με δέκα πόντους, όντας στο +4 από τον ουραγό Ατρόμητο και στο +3 από τον προτελευταίο Απόλλωνα Σμύρνης”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook