Βεργέτης: “Να ακολουθήσουν το μοντέλο του ΟΦΗ για να σωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο προπονητής του ΟΦΙ Στάικος Βεργέτης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και τόνισε πως η είσοδος του ΟΦΗ στα play offs θα κριθεί από την σταθερότητα που θα δείξει στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στάικος Βεργέτης στον Athletic Radio 104,2 για τον ΟΦΗ:

Για το τι έχει ξεχωρίσει: «Για τον ΟΦΗ, αυτό που με εντυπωσιάζει είναι η στελέχωση που έχει γίνει στην ομάδα, το mentality που πάει να δημιουργηθεί. Ο ΟΦΗ έχει μία νοοτροπία ορθολογική. Παρακαλώ να πάει καλά το μοντέλο του ΟΦΗ μπας και αντιγραφεί και από άλλους συλλόγους και σωθεί το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό το μοντέλο λειτουργίας θα έπρεπε να ακολουθούν περισσότερες ομάδες».

Όσον αφορά την «μάχη» της εξάδας και αν μπορεί ο ΟΦΗ να βρίσκεται εκεί: «Συνήθως η ομάδα που μπαίνει σφήνα στις πρώτες θέσεις είναι και εκείνη που δείχνει μια σταθερότητα. Ο ΟΦΗ έχει δείξει μια πιο σταθερή εικόνα σαν ομάδα, δηλαδή δεν είναι ότι κάνει έναν θρίαμβο και την επόμενη αγωνιστική δεν βλέπεται. Του δίνεται ένα πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων, αλλά να δούμε όμως και τα αποτελέσματα που θα φέρει στη συνέχεια».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook