ΟΦΗ – Ιωνικός: Με οδηγό τον Βόλο και φουλ επίθεση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με οδηγό την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου στον Βόλο, ο Νιόπλιας δίνει οδηγίες για φουλ επιθετικότητα στο ματς της Κυριακής.

Ολοένα και μειώνονται τα προβλήματα για τον Νιόπλια ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος με τον τεχνικό του ΟΦΗ να βλέπει να σημειώνονται μαζικές επιστροφές αφού τέθηκαν στην διάθεση του ο Γιαννούλης με τον Ντε Γκούζμαν και παράλληλα οι Πασαλίδης, Διαμαντής είναι διαθέσιμοι.

Οι επιπλέον επιλογές που έχει στην διάθεση του ο προπονητής του ΟΦΗ εμπλουτίζουν το βάθος στο ρόστερ και παράλληλα ο ίδιος έχει την δυνατότητα για μεγαλύτερη και πιο εύκολη διαχείριση του αγώνα. Το ζητούμενο στο ματς με τον Ιωνικό είναι η επιθετικότητα που θα δείξει απέναντι σε μια ομάδα που όπως έχει δείξει δεν κλείνεται στην άμυνα, αντιθέτως επιχειρεί να παίξει ποδόσφαιρο και το ίδιο θα επιχειρήσει και την Κυριακή. Στόχευση των παικτών του ΟΦΗ και του Νιόπλια είναι να διατηρηθούν ψηλά οι γραμμές, να αυξηθεί σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό το πρέσινγκ φτάνοντας μέχρι τα όρια της περιοχής του Χουτεσιώτη.

Η επιθετικότητα που θα μπορέσει να βγάλει ο ΟΦΗ στον τρόπο παιχνιδιού του, ιδιαίτερα στην εκκίνηση του αγώνα είναι και το σημείο κλειδί στα δύο τελευταία παιχνίδια κόντρα σε Ατρόμητο, Βόλο. Με τους Περιστεριώτες ο ΟΦΗ βρέθηκε να προηγείται με 2-0 από το 10ο, μόλις, λεπτό ενώ στον Βόλο το μήνυμα ήταν πολύ πιο ηχηρό με τον καταιγισμό φάσεων και το τέρμα του Τοράλ στα πρώτα 20 λεπτά της αναμέτρησης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook