Κράξιμο στην Ρακόβ για τον Στάρτζεον: “Έδωσε 500.000 ευρώ και είναι κατώτερος των προσδοκιών”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο παλαίμαχος διεθνής Πολωνός Σλάβομιρ Πέσζκο με δηλώσεις του σε εφημερίδα της πατρίδας του ερωτήθηκε για την κακή πορεία της Ρακόβ και έστρεψε τα βέλη του κατά του Πορτογάλου εξτρέμ.

Εν αντιθέσει με την περσινή σεζόν που κύλησε ικανοποιητικά για τον Φάμπιο Στάρτζεον φαίνεται πως τα πράγματα στην Πολωνία δεν κυλούν και πολύ καλά για εκείνον. Ο 27χρονος εξτρέμ μετά από 12 συνολικά παιχνίδια με την φανέλα της Ρακόβ, σε όλες τις διοργανώσεις, δεν έχει σκοράρει ακόμα με αποτέλεσμα να έχει χάσει την θέση του στην βασική ενδεκάδα και να μετράει ολιγόλεπτες συμμετοχές.

Η φτωχή παρουσία του Φάμπιο Στάρτζεον έχει προκαλέσει αρκετή συζήτηση στην Πολωνία και ήρθε η ώρα του 36χρονου διεθνούς Πολωνού Σλάβομιρ Πέσζκο που έκανε εκτενή αναφορά στο ποσό που έδωσε η Ρακόβ στον ΟΦΗ για την απόκτηση του Πορτογάλου που έρχεται σε αντίθεση με τις φτωχές επιδόσεις του μέσα στο γήπεδο: “Η κατάσταση του Φάμπιο Στάρτζεον σίγουρα είναι ανησυχητική. Όλοι οι Πορτογάλοι της Ρακόβ είναι κατώτεροι των περιστάσεων και σίγουρα οι προσοδκίες για τον Στάρτζεον ήταν ιδιαίτερα υψηλές. Ξόδεψε αρκετά λεφτά για να τον αποκτήσει. Σύμφωνα με τον Αγκιλέρα η Ρακόβ χρειάστηκε να πληρώσει 500.000 ευρώ στον ΟΦΗ και για τα χρήματα που δαπανήθηκαν οι αποδόσεις του είναι πάρα πολύ φτωχές”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook