ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΦΗ ΣΕ 45 ΛΕΠΤΑ: 1 γκολ, 4 δοκάρια και 6 τελικές στην εστία!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μια μοναδική ποδοσφαιρική παράσταση από τους παίκτες του ΟΦΗ που για ημίχρονο έπαιξαν ένα ισοπεδωτικό ποδόσφαιρο.

Πολλές φορές μετράει περισσότερο η εντύπωση και όχι μόνο το αποτέλεσμα. Η εντυπωσιακή εικόνα του ΟΦΗ μέσα στον Βόλο και η νίκη που συνδυάστηκε με το εξαιρετικό ποδόσφαιρο αποτυπώνεται πλήρως στο πρώτο ημίχρονο και αποδεικνύεται μέσα από τους αριθμούς που προκύπτουν.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως η εκκίνηση του ΟΦΗ στο παιχνίδι του Πανθεσσαλικού είναι σαρωτική φαίνεται από το ότι μέσα σε 17 λεπτά ο ΟΦΗ έχει τρία δοκάρια, ένα γκολ, ένα χαμένο τετ α τετ και συνολικά επτά τελικές! Η εικόνα του ΟΦΗ για ένα πρώτο ημίχρονο είναι να μην το πιστεύεις στα μάτια σου και δικαιολογημένα ο κόσμος της ομάδας δεν πίστευε τι παρακολουθούσε για ένα ολόκληρο 45λεπτο.

Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Νιόπλια ολοκλήρωσαν το πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Βόλο με, συνολικά, τέσσερα δοκάρια, ένα γκολ και έξι τελικές προσπάθειες προς την εστία! Συνολικά, ο αριθμός είναι απίστευτος, με τον ΟΦΗ να φεύγει για τα αποδυτήρια του Πανθεσσαλικού με 13 τελικές προσπάθειες με τις περισσότερες εξ’ αυτών μέσα ή στα όρια της περιοχής του Κλέιμαν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook