Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε την ατομική κριτική των παικτών του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Βόλο.

Βάτερμαν
Σταθερός με την μπάλα στα πόδια, συνέβαλε στον μέγιστο βαθμό στο build up με σωστές μεταβιβάσεις σε όλο το παιχνίδι. Κράτησε το πρώτο, προσωπικό, φετινό μηδέν.

Μαρινάκης
Έδωσε αρκετό ποδοσφαιρικό “ξύλο” στον Ρεγκατέν, κράτησε την θέση του αμυντικά ενώ βοήθησε και τον Καμάου να προωθείται συνεχώς.

Μπαλογιάννης
Ακόμα ένα εξαιρετικό παιχνίδι από τον 23χρονο, σωστές τοποθετήσεις αμυντικά, επιθετικά βρήκε πολλούς χώρους ενώ είχε και μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει.

Βούρος
Αλάνθαστος, επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Εξαφάνισε τον Φαν Βέερτ, άψογος και μεγάλη συμβολή του στο build up από την άμυνα.

Πασαλίδης
Είχε καλή συνεργασία με τον Βούρο, ανέβαζαν σωστά την μπάλα από την άμυνα, άτυχος που δεν σκόραρε με την προβολή του να πηγαίνει στο δοκάρι.

Μεγιάδο
Μια μοναδική εμφάνιση από τον Αργεντινό που με τον Γαγιέγος δίπλα του είναι πλήρως απελευθερωμένος, αφοσιώνεται στα ανασταλτικά του καθήκοντα και κατάπιασε τα κεντρικά χαφ του Βόλου.

Γαγιέγος
Η παρουσία του δίπλα στον Αργεντινό τον κάνει να προχωράει σε πλούσια και αθόρυβη δουλειά αφού κατάπιε όλο το γήπεδο ανασταλτικά και με σωστές μεταβιβάσεις συνέβαλε τα μέγιστα στο γρήγορο τρανζίσιον.

Τοράλ
Επιβεβαιώνει όσους λένε πως όσο παίζει, τόσο περισσότερο βελτιώνεται. Μαγικά τα αγγίγματα του με την μπάλα, πετυχαίνει δύο καταπληκτικά γκολ και από τα δικά του πόδια περνούσε όλο το παιχνίδι του ΟΦΗ. Όποτε ήθελε ανέβαζε τον ρυθμό, όποτε ήθελε τον κρατούσε εκεί που επέτρεπε το παιχνίδι της ομάδας.

Καμάου
Ναι μεν χάνει την ευκαιρία της χρονιάς αλλά χάρις στην κινητικότητα του, κρατάει πίσω τον Φεράρι επειδή απειλούσε συνεχώς την εστία του Κλέιμαν και δεν είπε τυχαία ο Νιόπλιας πως ο Αυστραλός ήταν ο εκφραστής των επιθέσεων του ΟΦΗ.

Λάμπρου
Ξεκίνησε δυναμικά το ματς, έχει τεράστια ευκαιρία για να σκοράρει, κάνει άνω κάτω την δεξιά πλευρά του Βόλου, δημιουργεί και του έλειψε το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο κουράστηκε και έγινε δίκαια αλλαγή.

Φαν Ντάινεν
Έκανε πάρα πολύ δουλειά, με κινήσεις μακριά από την μπάλα, κάνει σεντερφορίσια κίνηση στην φάση που πλασάρει τον Κλέιμαν και βοήθησε πάρα πολύ στο πρέσινγκ προς τα στόπερ του Βόλου.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Γρίβας
Πρέσαρε ψηλά, βοήθησε στο να κρατάει πίσω την άμυνα του Βόλου, δεν απείλησε την περιοχή των γηπεδούχων.

Διαμαντής
Συνέχισε την καλή παρουσία του στο πρωτάθλημα, βοήθησε και εκείνος ώστε να απορροφηθεί η πίεση του Βόλου.

Καστάνιος, Στάικος, Σελίμοβιτς
Μπήκαν στο τελευταίο 10λεπτο του αγώνα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook