Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το Βόλος – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Βόλο.

Sdna.gr: “Ήταν εξαιρετικός. Ήταν καταιγιστικός. Ήταν και άτυχος, αλλά έφυγε νικητής. Ο ΟΦΗ με εκπληκτική εμφάνιση, και παρά τα τέσσερα δοκάρια σε ένα ημίχρονο, κέρδισε 2-0 στον Βόλο και ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Δύο δοκάρια είχαν και οι γηπεδούχοι”

To10.gr: “Ο εξαιρετικός ΟΦΗ που είχε τέσσερα δοκάρια και πολλές μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, επικράτησε εύκολα με 2-0 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό και αναρριχήθηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Πέντε ματς αήττητη η ομάδα του Νίκου Νιόπλια”

Sport24.gr: “Ο ΟΦΗ συνεχίζει την ανοδική του πορεία στο πρωτάθλημα. Οι Κρητικοί πέτυχαν τη δεύτερη συνεχόμενή τους νίκη επικρατώντας 2-0 του Βόλου για την 10η αγωνιστική της Super League Interwetten. Πρωταγωνιστής ήταν ο Τζον Τοράλ, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ στο 12ο και στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης. Το ματς είχε πέντε δοκάρια συνολικά, τέσσερα για τους Κρητικούς ένα για τους Θεσσαλούς”.

Gazzeta.gr: “Ο ΟΦΗ νίκησε 0-2 τον Βόλο για τη 10η αγωνιστική της Super League Interwetten, με MVP τον Γιον Τοράλ που σημείωσε και τα δύο γκολ. Τέσσερα δοκάρια είχαν οι Κρητικοί και ένα οι Θεσσαλοί, ο Καμάου έχασε την ευκαιρία της χρονιάς. Οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στην 4η θέση, άφησαν πέμπτο τον Βόλο στο -1. Πέμπτο διαδοχικό ματς χωρίς τρίποντο για την ομάδα της Μαγνησίας, πρώτο ματς που δεν σκοράρει. Τρεις νίκες, έξι ισοπαλίες και μία ήττα ο απολογισμός του ΟΦΗ”.

Sport-fm.gr: “Έχασε μια… ντουζίνα γκολ, αλλά τουλάχιστον δεν το πλήρωσε ο ΟΦΗ! Οι Κρητικοί το Σάββατο (20/11) αποχώρησαν με «τρίποντο» από το Πανθεσσαλικό Στάδιο, επικρατώντας 2-0 του Βόλου στην επανέναρξη της Super League 1 (10η αγωνιστική). Τεράστιος πρωταγωνιστής της ομάδας του Νίκου Νιόπλια ο Γιον Τοράλ με δύο τέρματα (12′ και 50′), αλλά και τα… δοκάρια: Τέσσερα(!) για τους φιλοξενούμενους, όλα στο πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους να απαντούν στο δεύτερο με εκείνο του Φαν Βέερτ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook