Με πίστη για τη νίκη στον Βόλο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ φιλοξενείται από τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό (15:00, Live Athletic Radio 104,2 – Gentikoule) θέλοντας το «τρίποντο» που θα τον διατηρήσει ψηλά στη βαθμολογία απέναντι σε μία ομάδα με τους ίδιους στόχους.

Στο Πανθεσσαλικό αγωνίζεται σήμερα (20/11) ο ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League 1, με αντίπαλο τον Βόλο. Ο ΟΦΗ πηγαίνει με απουσίες και επιστροφές στην πόλη της Μαγνησίας, καθώς εκτός έχουν μείνει οι δύο παίκτες που έχουν σκοράρει τα 6 από τα 9 φετινά τέρματά του, ο Νέιρα και ο Ντουρμισάι, αλλά και οι Γιαννούλης, Ουές και Ντε Γκούζμαν. Στον αντίποδα, σε αποστολή της ομάδας επιστρέφει μετά από 8 μήνες ο Απόστολος Γιάννου, ενώ στον Βόλο πηγαίνει με την ομάδα και ο Στάικος.

Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι στο σημερινό παιχνίδι θα αναμετρηθεί η χειρότερη άμυνα με την καλύτερη του πρωταθλήματος, με τον Βόλο να είναι από την μία αρκετά επικίνδυνος στην επίθεση, αλλά να μην έχει την ίδια απόδοση στο αμυντικό κομμάτι. Ο Νίκος Νιόπλιας καλείται να βρει λύσεις και τρόπους να εκμεταλλευθεί τις ευκαιρίες που θα δημιουργηθούν, παρουσιάζοντας παράλληλα και έναν καλό αμυντικά ΟΦΗ.

Στην αποστολή της ομάδας βρίσκονται οι: Επασί, Βάτερμαν, Σωτηρίου, Πασαλίδης, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Κοροβέσης, Ναμπί, Γαγέγος, Τοράλ, Στάικος, Μεγιάδο, Μπαλογιάννης, Λάμπρου, Φαν Ντάινεν, Καμάου, Γιάννου, Γρίβας, Καστάνιος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook