Αποθέωση του Επασί από τους Καμερουνέζους: “Τεράστια η συμβολή του στην πρόκριση της Εθνικής”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Καμερούν με νίκη στο φινάλε επί της Ακτής Ελεφαντοστού βρίσκεται 180 λεπτά μακρυά από το Μουντιάλ του Κατάρ σε μια πρόκριση που είχε σημαντική συμβολή ο γκολκίπερ του ΟΦΗ.

Μπορεί ο Ντέιβις Επασί να μην αγωνίστηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια κόντρα σε Μαλάουι και Ακτή Ελεφαντοστού, λόγω της παρουσίας του Ονανά, ωστόσο ήταν βασικός σε όλη την τελευταία φάση των προκριματικών αποτελώντας έναν από τους κορυφαίους παίκτες της Εθνικής Καμερούν.

Μάλιστα η ιστοσελίδα cameroon-tribune.cm αποθεώνει τον γκολκίπερ του ΟΦΗ τονίζοντας μεταξύ των άλλων πως “η πρόκριση ήρθε σε πολύ μεγάλο βάθμο χάρις στην συμβολή του Ντέιβις Επασί”.

Το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας του Καμερούν συνεχίζει την αναφορά της στον Ντέιβις Επασί υπογραμμίζοντας πως “με την απουσία του Αντρέ Ονανά λόγω της τιμωρίας του για την υπόθεση ντόμπινγκ, ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ κράτησε όρθια την εστία του Καμερούν. Στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια ο 28χρονος τερματοφύλακας έδειξε πως αποτελεί μια σπουδαία λύση και κέρδισε δίκαια την εμπιστοσύνη του τεχνικού τιμ. Η παρουσία του Ονανά στα δύο τελευταία παιχνίδια δεν αμφισβητεί την παρουσία του στα πρώτα ματς και το ότι κράτησε απαραβίαστη την εστία του Καμερούν”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook